تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/05/18 - 18:19
کد خبر: 404393

آخرین وضعیت علی سلیمانی از زبان سیدجواد هاشمی

سیدجواد هاشمی می‌گوید اصلاً کرونای دلتا را شوخی نگیرید؛ علی سلیمانی در بیمارستان مراحل درمانی را می‌گذراند و امیدواریم با دعای مردم بهبود پیدا کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ علی سلیمانی بازیگر سینما و تلویزیون این روزها در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است. اولین بار علی مسعودی این خبر را در برنامه "سریالیست" مطرح کرد. خبرهای ضد و نقیض از وضعیت این هنرمند باعث شد تا با سیدجواد هاشمی همکلام شویم.

هاشمی درباره وضعیت جسمی علی سلیمانی گفت: در بیمارستان فیروزگر بستری‌اند و خوشبختانه عوامل و رئیس بیمارستان بسیار همکاری می‌کنند؛ داروها کمیاب و گرانقیمت‌اند اما این داروها تهیه‌شده و مشغول مداوا هستند. پایداری وضعیت موجود تا سه روز دیگر بسیار مهم است و باید این پایداری ادامه پیدا کند تا ان‌شاءالله بتوانیم شاهد نجات علی سلیمانی باشیم.

سیدجواد هاشمی توضیح داد: برای اینکه داروها و اکسیژن از طریق ریه به ایشان منتقل شود و بتوانند تحمل کنند فعلاً خود بیمارستان و پزشکان تصمیم گرفتند ایشان را بیهوش کنند. داروها را تزریق کنند و همین‌طور از طریق ریه بتوانند اکسیژن را به ایشان برسانند و در واقع اکسیژن خون‌شان بالا بیاید.

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون تأکید کرد: امیدوارم با کرونای دلتا شوخی نکنند که با بقیه گونه‌های کرونایی متفاوت است. این را باید مردم متوجه شوند که این بیماری به هر شکلی منتقل می‌شود و غیرقابل توصیف است.

به گفته سیدجواد هاشمی، علی سلیمانی مشغول بازی در پروژه‌ای بوده که سه چهار نفر دیگر هم در آن پروژه درگیری ریه پیدا کردند.

علی سلیمانی یکی از بازیگران شناخته شده که "اشنوگل" را در کارنامه‌ کارگردانی‌اش دارد و در سریال‌هایی همچون "سقوط یک فرشته" و "وضعیت سفید" ایفای نقش کرده است. او در پیاده‌روی اربعین خاطره عجیب و غریبی داشت که بسیار هم دیده شد. همان ماجرای حضور خارجی‌ها در پیاده‌روی اربعین که همه لائیک بودند. لائیک به معنای بی‌‌دینی و نه بی‌خدایی؛  خودشان هم از این همه شکوه پیاده‌روی تعجب کرده بودند و در این موج قرار گرفتند.

سلیمانی در سریال "87 متر" کیانوش عیاری به ایفای نقش پرداخته است که قرار بود این روزها روی آنتن باشد اما به دلیل تمرکز روی حسینیه تلویزیونی، پخشِ این سریال به زمانی دیگر موکول شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top