تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/05/21 - 08:51
کد خبر: 404612

درگذشت علی سلیمانی به دلیل ابتلا به کرونا

علی سلیمانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون به دلیل ابتلا به کرونا در سن 50 سالگی درگذشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا،  سید جواد هاشمی بازیگر ویکی از دوستان این هنرمند با تایید خبر درگذشت اش در بیمارستان به ایسنا گفت: شامگاه گذشته، حال او بد می شود و ساعت 5 بامداد امروز پنج شنبه 21 مرداد ماه به دلیل ایست قلبی از دنیا می رود.

او ادامه داد: متاسفانه به دلیل عوارض ناشی از کرونا، تلاش پزشکان برای احیای او به نتیجه می ماند.

سهیلا جوادی، همسر علی سلیمانی که خود نیز درگیر ویروس کروناست، چند روز قبل گفته بود:«خوشبختانه دیشب حالش بهتر شد و اکسیژن خونش بالا آمد ولی از همه دوستان می‌خواهم همچنان دعا کنند تا شرایط علی ثابت بماند . همه امیدمان به خداست و مبارزه علی.علی فعلا همچنان به کمک دستگاه تنفس می‌کند و برای این‌که روند درمان آسان‌تر شود و او آرامش بیشتری داشته باشد، بیهوشی خودخواسته‌ای گرفته است. خوشبختانه داروها تاثیر مثبتی بر او داشته و به‌ویژه یک داروی جدید که از دیروز تزریق آن را آغاز کرده‌ایم، سبب شده حال او بهتر شود. به هر حال همه چیز به این دو سه روز بستگی دارد و امیدوارم همچنان روند بهبود ادامه پیدا کند و شرایطش به ثبات برسد.»

او در پاسخ به این پرسش که آیا همسرش در جریان بازی در پروژه‌ای درگیر کرونا شده است، توضیح داد: «علی در این مدت مدام سر کار بود ولی سرعت انتقال این ویروس آن‌چنان بالاست که نمی‌توان گفت هر کسی کجا و در چه موقعیتی درگیر آن شده است. بعد از علی، من و دخترمان هم بیمار شدیم که خوشبختانه ریه صبا درگیر نشده است. با این حال نمی‌توانم کسی را متهم کنم یا جایی را مقصر بدانم و تنها چیزی که خواهان آن هستم، دعای مردم و دوستان است که امیدوارم علی با این دعاها این دو سه روزه را به سلامت بگذارند.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top