تاریخ انتشار: شنبه 1400/05/23 - 14:44
کد خبر: 404805

آنچه در کمیسیون بهداشت با وزیر پیشنهادی بهداشت گذشت

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، جزئیات نشست امروز این کمیسیون با وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را تشریح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ سید جلیل میرمحمدی نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به جلسه صبح امروز کمیسیون بهداشت و درمان برای بررسی برنامه‌ها و صلاحیت «بهرام عین‌اللهی» وزیر پیشنهاد‌ی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: در این جلسه، وزیر پیشنهاد‌ی برنامه‌های خود را ارائه کرد و اعضای کمیسیون نیز نقطه نظرات و مطالبات خود را در حوزه‌های مختلف مطرح کردند.

وی افزود: اعضای کمیسیون بهداشت و درمان به نکاتی همچون «عدالت درمانی و آموزشی، مدیریت جدی بیماری کرونا به ویژه در کوتاه مدت، اجرای اسناد بالادستی حوزه سلامت و قوانین مصوب مانند برنامه ششم توسعه، توجه ویژه از موضوع درمان به بهداشت و پیشگیری، گسترش خانه‌های بهداشت و مراکز جامع سلامت و به‌روزرسانی آنها» اشاره کردند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: آقای عین‌اللهی نیز ضمن اعلام آمادگی برای هماهنگی و همکاری کامل با مجلس، رئوس برنامه‌های خود را ارائه کرد که از جمله آنها می‌توان به «گسترش واکسیناسیون علیه بیماری کرونا با استفاده از واکسن‌های تولید داخل و واکسن‌های وارداتی، پیگیری جدی در خصوص اجرای به موقع و دقیق محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های اجتماعی در ستاد ملی مبارزه با کرونا، توجه ویژه به تجهیز خانه‌های بهداشت، اجرای احکام معطل مانده برنامه ششم توسعه در حوزه سلامت و به‌روزرسانی آنها در قانون برنامه هفتم توسعه» اشاره کرد.

میرمحمدی ادامه داد: وزیر پیشنهاد‌ی بهداشت همچنین «پیگیری سند آمایش آموزش عالی در حوزه علوم پزشکی» و نیز «اجرای دقیق برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع» را از دیگر برنامه‌های کاری خود اعلام کرد.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد اعضای کمیسیون بهداشت و درمان نظر مثبتی به گزینه پیشنهاد‌ی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشته باشند، گفت: قرار شد در مدت باقیمانده تا زمان بررسی صلاحیت‌ وزرا در صحن مجلس، جلسات دیگری از سوی کمیسیون بهداشت با وزیر پیشنهاد‌ی بهداشت ولو به صورت دو یا چند نفره تشکیل شود تا شناخت دقیق‌تری نسبت به گزینه پیشنهاد‌ی این وزارتخانه به دست بیاید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عارف دستور تشکیل کارگروه تدوین قوانین فضای دیجیتال را صادر کرد
عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی، ارتباط با واسطه‌ها را ادامه می‌دهیم
حجت‌الاسلام رحمانی معاون جدید عتبات عالیات شد
وام ازدواج دانشجویی ۱۰ برابر شد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به جوانان و نوجوانان جان‌فدای ایران
تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌ عهدیم
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه؛ مهارت‌آموزی یا رزومه‌سازی؟
زمینه سقوط و بی اعتباری خودتان را فراهم خواهید کرد!
چگونه برای استخدام بانک‌ها آماده شویم؟ از آزمون کتبی تا مصاحبه استخدامی
دکتر باغبان؛ آموزش کشاورزی و باغداری همراه با مشاوره تخصصی
فیلم | دو دیدگاه در مورد وقوع جنگ تحمیلی سوم
هدیه متفاوت بلاگر معروف برای تولد پسرش؛ اهدای یک دستگاه مراقبت ویژه نوزادان
درخواست نماینده مردم تهران برای اعلام عدم صلاحیت سرپرست هلدینگ غدیر
کمیته استیناف به سود استقلال رای داد؛ رد شکایت پرسپولیس و دو تیم دیگر
پنجشنبه؛ آغاز مأموریت تیم ملی کشتی آزاد با ورود یزدانی و عموزاد
پیام قاطع نابغه ایرانی؛ اسماعیلی در ۶۷ کیلوگرم
موهبت اصلی هوش مصنوعی
جاسوسی شرکت اسرائیلی از کاربران استارلینک فاش شد
چت جی پی تی بیمار صرع را به سرپیچی از دستور پزشکان تشویق کرد
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
نتایج نهایی پذیرش در آزمون کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top