تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/05/25 - 17:55
کد خبر: 405042

لزوم تدوین برنامه دقیق بازگشایی دانشگاه در سال جدید تحصیلی

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: کمیته ای با همکاری معاونان دانشگاه و تشکل های دانشجویی تشکیل شود، تا برنامه دقیقی را برای بازگشایی دانشگاه در سال جدید تحصیلی تدوین کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر حمیدرضا خانکه در جلسه هماهنگی برای برنامه ریزی جهت بازگشایی دانشگاه در ترم آینده گفت: کمیته ای با همکاری معاونان دانشگاه و مشارکت تشکل های دانشجویی تشکیل شود و این کمیته برنامه بازگشایی دانشگاه در مهرماه را تا ۱۵ شهریورماه آماده کند.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با ارائه گزارش کوتاهی از وضعیت شیوع کرونا در کشور که منجر به قرنطینه و اعمال محدودیت هایی در سطح شهرها شده است، روند واکسیناسیون در جامعه و برنامه آن طی دو سه ماه آینده را خوب توصیف کرد.

وی افزود: در کنار برنامه واکسیناسیون عمومی، ما هم سعی کردیم که دانشجویان را تحت پوشش قرار بدهیم و حرکت خوبی توسط معاونت های دانشجویی، آموزشی و درمان، با مشارکت شورای صنفی دانشجویان شروع شد و از بابت همه تلاش ها تشکر می کنم.

خانکه گفت: روند پیگیری برای واکسیناسیون دانشجویان را ادامه می دهیم تا با تمهیداتی که دیده شده و مکاتباتی که با دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور انجام شده، دانشجویان در مراجعه به دانشگاه های مرکز استان خود، بتوانند واکسن دریافت کنند.

وی اظهار داشت: در کنار این فعالیت ها، باید به برگزاری ترم جدید فکر کنیم، نظر وزارت بهداشت این است که کلاس های دانشجویان بصورت تلفیقی (مجازی و حضوری) برگزار شود، بطوری که کلاس های تئوری بشکل مجازی، و واحدهای عملی و کارورزی ها با حضور دانشجویان اجرا شود و با توجه به اینکه شرایط شیوع بیماری در مهر و آبان مشخص نیست، باید خودمان را برای هر شرایطی آماده کنیم.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: برنامه اصلی، می تواند اینگونه باشد که کلاس های دانشجویان ورودی جدید، مجازی برگزار شود، کلاس های دانشجویان تحصیلات تکمیلی حتی الامکان حضوری باشد و واحدهای عملی و کارورزی ها حضوری برگزار شوند و برای حضور دانشجویان در این دوره ها، خوابگاه ها نیز آماده پذیرش دانشجویان را داشته باشند.

خانکه با اشاره به برنامه بازگشایی دانشگاه های کشور هند، گفت: ما نیز به هرحال باید یک برنامه برای بازگشایی دانشگاه خودمان داشته باشیم، و کمیته تدوین این برنامه، از همین امروز شکل گرفته و شروع به فعالیت کند تا یک برنامه دقیق با توجه به شرایط و امکانات تدوین شود.

وی در پاسخ به درخواست نمایندگان تشکل های دانشجویی برای حضور حداکثری دانشجویان در ترم آینده، گفت: مسئولان دانشگاه نیز مشتاق حضور دانشجویان در دانشگاه هستند. طی ۸ ، ۹ ماه گذشته که مسئولیت دانشگاه را بعهده گرفتم، بازسازی فضای فیزیکی گروه های آموزشی، زمین فوتبال، سالن ورزشی، و خوابگاه ها انجام شد.

وی افزود: خوابگاه جدید را بسختی از تصرف خارج کردیم و همه اعضای هیات رئیسه کار کردند تا دانشگاه برای حضور دانشجویان و فعالیت های آموزشی و پژوهشی آماده بشود. بسختی منابعی جذب کردیم تا امکانات دانشگاه را توسعه بدهیم، تجهیزات لازم برای خوابگاه جدید خریداری و آماده شد.

خانکه گفت: برنامه داریم تا استخر سرپوشیده ای برای استفاده دانشجویان ایجاد کنیم و همه این کارها برای حضور دانشجویان و استفاده آنان از این امکانات است. معتقدیم که حضور دانشجویان در محیط دانشگاه، علاوه بر علم آموزی، به مهارت های اجتماعی و رشد و بالندگی آنان کمک می کند، اما شرایط شیوع ویروس در کشور بگونه ای است که به ناچار باید از آن تبعیت کنیم.

وی تاکید کرد: شخصا به عنوان رئیس دانشگاه، تمایل به بازگشایی ۱۰۰ درصدی و حضور حداکثری دانشجویان در دانشگاه دارم، چرا که دانشگاه بدون حضور دانشجویان، معنی ندارد، ولی واقعیت امر این است که آیا امکان این موضوع وجود دارد؟

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: رفتار ویروس، پیچیده است و وضعیت شیوع آن در مهر و آبان را نمی دانیم، شواهد نشان می دهد که برغم واکسیناسیون، امکان ابتلا، بستری و خدای ناکرده مرگ و میر وجود دارد، شواهد از ابتلای جوانان در کشور حکایت دارد و گردش ویروس اتفاق می افتد که می تواند موتاسیون ایجاد کند، و ما باید از تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا تبعیت کنیم.

وی تاکید کرد: گروهی در دانشگاه باید به آسیب شناسی آموزش مجازی بپردازد تا نقاط ضعف آن استخراج و نسبت به رفع آنها اقدام شود. ترم آینده قطعا باید بصورت تلفیقی (مجازی و حضوری) برگزار شود، ولی در این برنامه می توانیم پیش بینی میزان هر بخش و حضور دانشجویان براساس شرایط شیوع بیماری را داشته باشیم.

خانکه گفت: واکسن در عین حال که به پیشگیری از ابتلا و مرگ کمک می کند، اما مصونیت صددرصدی ایجاد نمی کند و همانطور که در گزارش های سازمان جهانی بهداشت منتشر شده و شواهد در کشور نشان می دهد، باید فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و پروتکل های بهداشتی رعایت شود، چون موارد ابتلا در میان افرادی که دو دوز واکسن هم دریافت کردند، مشاهده شده است.

وی با اشاره به عوارض این بیماری در خود، خانواده و همکاران دانشگاه، افزود: کرونا، بیماری پیچیده ای است و باید آن را جدی بگیریم و از خودمان مراقبت کنیم. برنامه ای که تدوین می شود، براساس بهترین و بدترین شرایط کرونایی در نظر گرفته شود تا به امید خدا، با حفظ ایمنی و سلامتی همه دانشجویان، به امور آموزشی و پژوهشی بپردازیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
زمان ابلاغ قطع یارانه این گروه اعلام شد
این ۱۰ نفر بعد از آمدن ترامپ ثروتمندتر شدند
جدیدترین آمار گیشه سینماها با تغییراتی در جدول فروش
ممنوعیت صید کوسه‌ماهیان در خلیج فارس و دریای عمان
اقتصاد آلمان از بستر بیماری بر می‌خیزد؟
صادرات روغن کنجد آزاد شد
۴ تروریست به هلاکت رسیدند
اسپانیا جلوی پهلوگیری ۲ کشتی حمل سلاح صهیونیستها را گرفت
حمله موشکی مقاومت عراق به یک هدف نظامی اسرائیلی
این ویژگی عملیات وعده صادق اسرائیلی ها را سرشکسته کرد
نتیجه آخرین گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو
رئیس آسترازنکا دستگیر شد ؛ اتهام سازنده واکسن معروف کرونا
رئیس دفتر ترامپ منصوب شد ؛ سوزی وایلز کیست؟
آغاز ثبت گمرکی آیفون مسافری
موبایل فرمانده امنیت سایبری اسرائیل هک شد
فرمانده کل سپاه: همین یک کار برای براندازی اسرائیل کافی است
عرضه خودرو در بورس کالا منتفی شد؟
۳ پیش‌بینی درباره جمعیت آینده ایران ؛ با ادامه این روند ۵۰ میلیون نفر می شویم!
تصاویر اصابت موشک‌های حزب‌الله به بندر اشغالی حیفا +ویدئو
این آمبولانس‌ها توقیف می شوند
سهم بالاتر ایران نسبت به سایر کشورهای آسیایی در تولید پسماندهای الکترونیک
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top