تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/05/26 - 15:32
کد خبر: 405106

زائرسرای رضوی با تمام امکانات در خدمت بیماران کرونایی

تولیت آستان قدس رضوی گفت: آستان قدس رضوی آماده گسترش همکاری‌ها با علوم پزشکی مشهد برای کمک به بیماران کرونایی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ حجت‌الاسلام احمد مروی؛ تولیت آستان قدس رضوی با همراهی استاندار خراسان رضوی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زائرسرای رضوی که تحت عنوان «مرکز سرپایی خدمات کرامت رضوی» در حال ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی است، حضور یافت و ضمن بررسی و ارزیابی فعالیت این مرکز، با کادر درمان و تعدادی از بیماران و همراهان آن‌ها گفت‌وگو کرد.

تولیت آستان قدس رضوی در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پیرو درخواست دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت تخصیص فضایی برای راه اندازی مرکز موقت درمانی، زائرسرای رضوی با تمامی امکانات برای خدمت رسانی پزشکی به بیماران کرونایی و خانواده‌های درگیر این بیماری، در اختیار مجموعه بهداشت و درمان مشهد قرار گرفت.

وی درباره چرایی انتخاب این محل نیز گفت: با توجه به کمبود فضاهای درمانی در شرق و جنوب شرق مشهد برای انجام اقدامات سرپایی و تشخیصی، زائر سرای رضوی توسط آستان قدس به امکانات درمانی تجهیز و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفت.

مروی تأکید کرد: در صورت نیاز و درخواست دانشگاه علوم پزشکی مشهد، آستان قدس رضوی این آمادگی را دارد تا مکان‌ها و فضاهای دیگری را نیز برای کمک به امر درمان بیماران درگیر کرونا در اختیار این دانشگاه قرار دهد.

مرکز سرپایی خدمات درمانی کرامت رضوی واقع در بلوار چمن مشهد، با 80 تخت فعال و انواع امکانات تخصصی بیمارستانی به‌ویژه کپسول‌های اکسیژن‌ساز توسط آستان قدس در زائر سرای رضوی تجهیز شده و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته است.

همچنین آستان قدس رضوی در اقدامی جدید با هدف پشتیبانی بیشتر از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بخشی از مجموعه تربیت بدنی خود در بلوار فردوسی مشهد را برای ایجاد مرکز واکسیناسیون در اختیار این دانشگاه قرار داده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top