تاریخ انتشار: شنبه 1400/05/30 - 14:31
کد خبر: 405303

برکات و بقای نظام اسلامی وابسته به مسجد است

تولیت مسجد مقدس جمکران گفت: در دفاع مقدس حدود ۹۷ درصد شهدا و عمده پشتیبانی‌های جبهه، منبعث از پایگاه مسجد بود و امروز و فردا هم عموم برکات و بقای جامعه و نظام اسلامی وابسته به مسجد است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» حجت الاسلام محمدحسن رحیمیان به مناسبت فرارسیدن بیست و یکم اوت روز جهانی مساجد به تبیین نقش و جایگاه مسجد در نظام اسلامی و کارکردهای آن پرداخت و اظهار کرد: اساسی‌ترین و محوری‌ترین پایگاه برای شکل‌گیری جامعه اسلامی مسجد است. مگر نه آن است که پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله به محض ورود به مدینه پیش از آن که به محل سکونت خود بیندیشد به ساخت مسجد اقدام کردند.

 

وی ادامه داد: مسجد مرکز آموزش معارف دین و تربیت و پرورش مردم در پرتو بندگی و قرب خداوند است. مسجد، محور پیوند آحاد جامعه اسلامی با یکدیگر و کانون اتصال به ولایت و امامت امت اسلامی است.

تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه نمونه نقش مسجد در عصر حاضر، انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: انقلابی که نقطه عطفی را در تاریخ رقم زده از پایگاه مسجد سر برآورد و در دفاع مقدس حدود ۹۷ درصد شهدا و عمده پشتیبانی‌های جبهه، منبعث از پایگاه مسجد بود و امروز و فردا هم عموم برکات و بقای جامعه و نظام اسلامی وابسته به مسجد است. البته مسجدی که در قرآن و احادیث معصومین علیهم السلام توصیف شده است.

رحیمیان در ادامه به تبیین جایگاه مسجد از منظر امام خمینی(ره) پرداخت و ابراز کرد: حضرت امام خمینی(ره) درباره همه چیز نگاهی جز نگاه اسلام ناب نداشت و کافی است به عنوان نمونه به این جمله ایشان توجه کنیم که «مسجد سنگر است» جمله‌ای که یک کتاب معنی در خود دارد. سنگری برای حفظ و ترویج دین، صیانت جامعه اسلامی و پایگاه خنثی‌سازی تهاجمات دشمنان.

وی با اشاره به روایتی از پیغمبر اکرم صلی‌الله علیه و آله که «إذا نَزَلَتِ العاهاتُ وَالآفاتُ عوفِیَ أهلُ المَساجِد؛ هرگاه آسیب‌ها و آفت‌ها فرود آیند، اهل مساجد در امان‌اند»، اظهار کرد: در زمان آن حضرت آنچه از آسمان فرود می‌آمد یا وحی بود یا باران. اما گویا این فرمایش، ناظر به این زمان است که امواج فساد و تباهی از طریق اینترنت وماهواره‌ها بر مردم فرومی‌بارد و در چنین شرایطی فقط آن‌هایی که در مساجد سنگر می‌گیرند در امانند و سالم می‌مانند.

تولیت مسجد مقدس جمکران ادامه داد: ظرفیت و نقش مسجد آنگاه فعلیت می‌یابد و شکوفا می‌شود که مسجد از امام جماعتی برخوردار از شرایط احراز باشد، از جهت علمی، اخلاقی و معنوی. امام جماعتی که با همه توان و تمام وقت در اختیار مردم و با مردم باشد و با مردم زندگی کند.

رحیمیان افزود: به خوبی می‌توان پیش بینی کرد که اگر مثلاً برای هر هزار نفر یک مسجد که دارای چنین مدیر و امام جماعتی باشد، داشته باشیم، جامعه اسلامی واقعی شکل خواهد گرفت و در چنین جامعه‌ای است که ناهنجاری‌ها و بسیاری از گرفتاری‌ها به حداقل خواهد رسید. در همین شرایط موجود چقدر سراغ دارید که انسانی که از کودکی همراه والدین خود با مسجد و نماز و قرآن و عترت پیوند خورده باشد، دزد یا معتاد یا شرور و چاقو کش و....‌از آب در آمده باشد؟

وی در پایان به تبیین نقش مساجد جهان اسلام و نیز مسجد مقدس جمکران در دفاع از سایر مساجد و مخصوصا مسجدالاقصی پرداخت و خاطرنشان کرد: از آنجا که مسجد جایگاه و پایگاه مؤمنان و بندگان خدا در سراسر جهان است و عرصه بندگی خداوند متعال و اخوت دینی فراتر از مرزهای جغرافیایی و قومی است، حمایت از کل مساجد جهان و دفاع از همه مؤمنان بلکه دفاع از همه مظلومان را لازم می دانیم و بدیهی است دفاع از سرزمین اسلامی فلسطین و به خصوص مسجد الاقصی را به هر نحو ممکن بر خود واجب می دانیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عقب‌نشینی محدود ارتش رژیم صهیونیستی از ارتفاعات علی الطاهر
وداع باشکوه مردم زاهدان با شهدای عملیات ضد تروریستی سراوان
رایزنی‌های منطقه‌ای پس از تعویق نشست تنگه هرمز در صلاله
تریتا پارسی: فقط ۲ درصد نظامیان آمریکا از جنگ با ایران حمایت می‌کنند
گزارش بقایی از سفر به لامرد/ زخم‌های این جنایت شنیع التیام نخواهد یافت
ادعای فرمانده سنتکام: آمریکا با کمبود مهمات مواجه نیست
تلاش یمنی‌ها برای ساخت موشک با استفاده از هوش مصنوعی
هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس +عکس
پزشکیان: هماهنگی، پایداری، مقاومت و نوآوری از محورهای اجلاس بریکس بود
عراقچی: توافق ایران و عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
داربی سرخابی‌ها با VAR برگزار می‌شود
تغییر تاریخ شروع کلاس‌های نیمسال تحصیلی جدید دانشگاه الزهرا(س)
فیدان: اقتصاد جهانی پس از وقایع تنگه هرمز دچار بحران شده است
ترامپ: جنگ با ایران پیش از انتخابات یا پس از آن پایان خواهد یافت!
علیرضا داوودنژاد بدترین فیلمش هم «سینما» است
پزشکیان: آماده برگزاری کمیسیون اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی هستیم
هورمون‌درمانی و آلزایمر؛ کدام زنان بیشتر سود می‌برند؟
راهکاری برای تخلیه انرژی کودکان
غش فرنگی خانم بازیگر و دریافت نشان بی‌فرهنگی
برنامه‌های صنعت برق برای عبور از زمستان اعلام شد
برخورد بانک مرکزی با روسای شعب متخلف در بازار ارز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top