تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/06/02 - 13:08
کد خبر: 405608

تبدیل وضعیت استخدامی نیروهای شرکتی مشمول قانون ایثارگران

خراسانی از تبدیل وضعیت استخدامی کارکنان شرکتی دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری به ایثارگران خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اباصلت خراسانی مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم گفت: در راستای اجرای بند "د " تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و دستورالعمل اجرایی آن، در خصوص تبدیل وضعیت استخدامی کارکنان شرکتی مشمولین ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و تکلیف مؤسسات برای اجرا و تحقق این امر، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پ‌ژوهشی و فناوری باید با در نظر گرفتن شرایط و مقررات مربوطه، موضوع مذکور را به انجام برسانند.

وی افزود: نیرو‌های شرکتی اشاره شده در ماده "۱ " این دستورالعمل؛ شامل نیرو‌هایی می‌شود که از سوی شرکت‌های تأمین نیروی انسانی و حجمی واجد شرایط و طرف قرارداد با مؤسسه، به‌کارگیری شده و به صورت تمام وقت در فعالیت‌های جاری مربوط به مؤسسه انجام وظیفه می‌نمایند و حق بیمه آن‌ها توسط شرکت‌های طرف قرارداد با مؤسسه پرداخت شده باشد.

وی همچنین با اشاره به ۵ شرطی اصلی و لازم در این خصوص ادامه داد: کارکنان شرکتی مشمول، می‌بایست دارای قرارداد با شرکت خدمات پیمانکاری باشند؛ قرارداد آن‌ها تمام وقت، عهده دار وظایف جاری مؤسسه، دارای فعالیت مستمر با مؤسسه (از سال ۱۳۹۹ بدون وقفه تاکنون) باشند و همچنین بیمه آن‌ها توسط شرکت خدمات پیمانکاری به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شده باشد.

مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم همچنین تاکید کرد: بر اساس بخشنامه شماره ۱۸۸۴۸۷ تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۶ سازمان برنامه و بودجه کشور، تاییدیه تأمین اعتبار برای کارکنان شرکتی در سقف اعتبارات مصوب آن مؤسسه، بر عهده بالاترین مقام هر مؤسسه بوده و باید پس از صدور تاییدیه تأمین اعتبار و ذکر ردیف و محل بودجه در نظر گرفته شده، تصویر نامه مربوطه به انضمام سایر مدارک و مستندات در سامانه کارمند ایران (استخدام و بکارگیری نیروی انسانی) بارگذاری شود.

خراسانی خاطرنشان کرد: تبدیل وضعیت استخدامی برای تمامی مشمولین، مشروط به تاییدیه هسته گزینش به صورت رسمی قطعی و تاریخ اجرای احکام رسمی صادره برای مشمولین این قانون، از تاریخ ۰۱/‌۰۱/‌۱۴۰۰‬ خواهد بود.

وی یادآور شد: رعایت شرط سنی تعیین شده در ماده ۴۲ قانون مدیریت خدمات کشوری برای کارکنان شرکتی (خواهر و برادر شهید، فرزند و همسر رزمنده) الزامی است، اما سایر ایثارگران از رعایت شرط سنی معاف هستند.

این مقام مسئول در خصوص فعالیت جاری مؤسسه نیز توضیح داد: به فعالیت‌هایی که جز وظایف قانونی دستگاه اعم از ستادی و پشتیبانی بوده و به تأیید بالاترین مقام هر مؤسسه برسد و فرد شرکتی به صورت مستمر در فعالیت‌های جاری دستگاه انجام وظیفه نماید، فعالیت جاری مؤسسه اطلاق می‌شود.

خراسانی گفت: مسئولان منابع انسانی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و رفع ابهامات احتمالی به سایت اداره کل منابع انسانی _اداره استخدام و بازنشستگی وزارت علوم مراجعه کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top