تاریخ انتشار: جمعه 1400/06/05 - 09:48
کد خبر: 405829

دولت رئیسی کار سختی پیش‌ رو دارد

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با بیان اینکه دولتمردان سابق باید با وجود اتمام کارشان، پاسخگوی عملکرد ضعیف خود باشند، ادامه داد: نباید شرایط به گونه‌ای باشد که مسئولان ما با پایان کار و فعالیتشان در بخش‌های مختلف کشور در حاشیه امن قرار گیرند و باید درباره عملکرد خود به نهادهای ذیربط پاسخ دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از مهر، محمد صالح جوکار با بیان اینکه کشور شرایط بسیار سختی دارد، اظهار داشت: عملکرد دولت روحانی در هشت سال گذشته قابل قبول نبود و این دولت با ضعف و سوءمدیریت خود، مشکلات زیادی را برای کشور به وجود آورد.

وی با تاکید بر اینکه دولت رئیسی برای رفع مشکلات کشور مسیر سختی پیش رو دارد، گفت: رفع مشکلات فراوان کشور به ویژه در زمینه اقتصادی یک شبه میسر نمی‌شود و باید به دولت جدید فرصت دهیم تا برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهد، راهکارهایی را در نظر گیرد و کشور را از این شرایط سخت خارج کند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با بیان اینکه دولتمردان سابق باید با وجود اتمام کارشان، پاسخگوی عملکرد ضعیف خود باشند، ادامه داد: نباید شرایط به گونه‌ای باشد که مسئولان ما با پایان کار و فعالیتشان در بخش‌های مختلف کشور در حاشیه امن قرار گیرند و باید درباره عملکرد خود به نهادهای ذیربط پاسخ دهند.

جوکار با بیان اینکه مسئولان باید پاسخ دهند که از امکانات، اعتبارات و ظرفیت‌های کشور در دوران مسئولیت خود چگونه و در چه راستایی استفاده کردند، گفت: مسئولان باید نسبت به کم‌کاری و ترک فعل خود پاسخگو باشند. آنان نباید با خیالت راحت در دوران مسئولیتشان هر اقدام اشتباهی انجام دهند و سپس هم در حاشیه امن قرار گیرند.

وی درباره اولویت‌های اصلی دولت رئیسی، تاکید کرد: افزایش ارزش پول ملی باید یکی از اولویت‌های اصلی دولت باشد که البته برای تحقق این مسئله لازم است ساختار بودجه کشور اصلاح شود.

نماینده مردم یزد در مجلس با بیان اینکه با اصلاح نظام بودجه‌ریزی و بهره‌گیری از منابع و توانمندی‌های داخلی می‌توان از بسیاری از مشکلات فعلی عبور کرد، گفت: رفع تورم و گرانی‌های افسارگسیخته، ایجاد ثبات اقتصادی و اشتغال و ساماندهی وضعیت اسفبار مسکن از جمله مواردی است که باید در اولویت دولت سیزدهم قرار گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آغاز پرداخت حقوق خردادماه بازنشستگان از فردا/ صدور احکام جدید و اعمال افزایش حقوق‌ها
تأکید عراقچی و البوسعیدی بر لزوم عبور ایمن از تنگه هرمز
هریس: ما در نهایت به برجام برمی‌گردیم
پاسخ رضاییان به خبرنگار: مسائل داخلی ایران به تو ربطی ندارد
جزئیاتی از تفاهم ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا
سوئیس: توافق‌نامه ایران و آمریکا در «بورگن‌اشتوک» امضا خواهد شد
دانفوس؛ از یک شیر انبساط ساده تا یکی از غول‌های صنعتی اروپا
سیستم وی‌آراف مدیا
چیلر، وی آر اف و فن کویل میدیا
یادگیری انگلیسی، آلمانی یا عربی؛ کدام زبان برای شما مناسب‌تر است؟
نمایندگی موتور برق لانسین
نمایندگی موتور برق راتو
تامین سرما و گرما با شوفاژ رضا
نحوه شکایت از کارفرما آپدیت سال ۱۴۰۵ | کاملترین راهنما
نقاهت بعد از عمل بینی | راهنمای کامل دوران بهبودی و مراقبت ها
استایل دانشجویی شیک با بودجه محدود؛ چطور حرفه‌ای لباس بپوشیم؟ راهنمای مه پوش
جام جهانی تریدرهای ایکس چیف: مسابقه ترید با ۱۵۰۰۰ دلار جایزه نقدی
اژه‌ای: اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد
عارف: فداکاری‌های رزمندگان و ایثارگران سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور است
برنامه جدید امتحانات نهایی اعلام شد
اعطای نشان فداکاری به خانواده شهدای ارتش +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top