تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/06/07 - 12:07
کد خبر: 406044

آموزش جدیدالورودها در مهر ۱۴۰۰ قطعا مجازی است

رئیس دانشگاه تهران گفت: کلاس های آموزشی جدیدالورودها مجازی خواهد بود ولی تلاش می کنیم برای این دسته از دانشجویان یک مراسم نمادین برای آغاز سال تحصیلی برگزار کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمود نیلی، با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون اساتید و کارمندان این دانشگاه گفت: خوشبختانه تمامی اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه تاکنون دوز اول واکسن خود را دریافت کرده‌اند و به تازگی برای تزریق دوز دوم اعلام کردیم برای تعیین وقت اقدام و به سامانه http://u-test.ir/app مراجعه کنند.

رئیس دانشگاه تهران با اعلام اینکه دوز اول واکسن دانشجویان خوابگاهی نیز تزریق شده است، خاطرنشان کرد: برای تزریق دوز دوم واکسن دانشجویان نیز اطلاع رسانی خواهد شد.

نیلی همچنین درباره واکسیناسیون دانشجویان غیرخوابگاهی نیز گفت: دانشجویان ساکن در استان‌های دیگر در شهر خودشان واکسینه خواهند شد و برای دانشجویان ساکن در تهران منتظر تامین واکسن و اعلام وزارت بهداشت هستیم؛ ما علاقه مند هستیم هر چه سریع‌تر دانشجویان بالاخص دانشجویان تحصیلات تکمیلی را که نیاز به حضور در دانشگاه دارند واکسینه کنیم.

وی با بیان این مطلب که با توجه به شرایط کرونایی موجود در کشور آموزش در مهر ۱۴۰۰ مانند ترم گذشته مجازی خواهد بود، ادامه داد: کلاس‌های آموزشی جدیدالورودها نیز مجازی خواهد بود ولی تلاش می‌کنیم برای این دسته از دانشجویان یک مراسم نمادین برای آغاز سال تحصیلی برگزار کنیم.

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه سوم مهرماه زمان آغاز سال تحصیلی ورودی‌های قدیم در دانشگاه تهران است، تصریح کرد: امسال در مقطع کارشناسی ارشد ۴ هزار و ۸۴۵ نفر ظرفیت پذیرش خواهیم داشت و با توجه به اینکه در بهترین حالت اعلام نتایج قبولی دانشجویان این مقطع در سال جاری از سوی سازمان سنجش هفته اول آبان‌ماه خواهد بود، بنابراین پذیرش ورودی‌های جدید در آبان‌ماه خواهد بود و در واقع دو تقویم آموزشی خواهیم داشت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top