تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/06/07 - 18:05
کد خبر: 406089

نوباوه: در مواجهه با فضای مجازی منفعلانه عمل می‌کنیم

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در مواجهه با فضای مجازی منفعلانه عمل می‌کنیم و بیش از آنکه بر آن تأثیر بگذاریم از آن تأثیر می‌پذیریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» بیژن نوباوه وطن نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای هیات دولت با ایشان مبنی بر سالم‌سازی فضای فرهنگی کشور گفت: منظور رهبر معظم انقلاب از سالم‌سازی انجام امور زیربنایی است و کار زیربنایی با تغییر مدیران و افراد محقق نمی‌شود.

وی افزود: ما در حوزه فرهنگ نیازمند اصلاحات ساختاری هستیم و این اصلاحات شامل تولید محتوا و ایجاد برنامه برای ارائه یک سبک زندگی سالم به مردم می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: واقعیت این است که ما در مواجهه با فضای مجازی منفعلانه عمل می‌کنیم و بیش از آنکه بر آن تأثیر بگذاریم از آن تأثیر می‌پذریم و این مسأله نیازمند انجام اقدامات مقتضی است.

نوباوه خاطرنشان کرد: گرچه فضای مجازی بخش قابل توجهی از جامعه را فرا گرفته، اما باز هم صدا و سیما تأثیر خود را دارد و ما باید با ارائه و معرفی یک سبک زندگی صحیح زمینه را برای ارائه اصلاحات در حوزه فرهنگ در جامعه فراهم آوریم.

وی افزود: طبیعی است وقتی مسائل فرهنگی جامعه در مسیر خود نباشد، مفاسد اخلاقی و اجتماعی نیز به دنبال آن می‌آید و دیگر نه به عنوان یک فساد، بلکه به عنوان یک روش و یک منش جای خود را در میان مردم و در میان جامعه باز می‌کند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق و بزه‌های اجتماعی و حتی بالا رفتن سن ازدواج و کاهش فرزندآوری اینها همه از ثمرات سبک غلط زندگی است که به دلیل فقدان فرهنگ‌سازی لازم در جامعه اتفاق افتاده و می‌افتد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
فرانسه پیش از نصیحت دیگران، مشکلات داخلی خود را حل کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top