تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/06/16 - 15:49
کد خبر: 407049

از سوی سازمان قرآنی دانشگاهیان؛

برگزاری دوره جدید طرح ملی دانشجو معلم قرآن

ثبت‌نام دوره جدید طرح ملی دانشجومعلم قرآن از ۱۵ شهریور از سوی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور آغاز شده و به مدت دو هفته ادامه دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور وابسته به جهاد دانشگاهی به عنوان منادی و پرچم‌دار برگزاری برنامه‌ها و دوره‌های آموزشی و پژوهشی در حوزه قرآن در دانشگاه‌ها، بر آن شد تا طرح «تربیت دانشجو معلم قرآن» را به همت اداره تربیت و آموزش برگزار کند.

بر همین اساس ثبت‌نام برای حضور در دوره جدید این طرح به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید از دیروز، ۱۵ شهریور آغاز شده و تا ۳۱ شهریورماه به مدت دو هفته از طریق نشانی http://daneshjo.isqa.ir/ ادامه خواهد داشت. همچنین زمان شروع آن از ۱۶ مهرماه مصادف با اول ربیع الاول خواهد بود.

از جمله اهدافی که برای این طرح تعریف شده است، می‌توان به «تربیت مربی آموزش قرآن کریم»، «حرکت به سمت تحقق منشور توسعه فرهنگ قرآنی به عنوان بالاترین سند فعالیت‌های قرآنی کشور» و «شناسایی استعدادهای بالقوه قرآنی در سطح کشور در جهت گسترش و توسعه معرفت قرآنی در میان دانشجویان» اشاره کرد.

بر اساس آنچه در آئین‌نامه این طرح آمده است؛ با استفاده از طرح تربیت دانشجو معلم قرآن مخاطبان این طرح می‌توانند کلمات و آیات قرآن کریم را پشت سرهم و به صورت نسبتاً روان با رعایت تلفظ نسبی حروف و نحوه وقف بر آخر عبارات قرآنی قرائت کنند، همچنین قرائت صحیح حمد و سوره و اذکار نماز از نظر اعراب و تلفظ حروف از دیگر مواردی است که مخاطبان این طرح می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

مخاطبان طرح تمامی دانشجویان علاقه‌مند و ترجیحاً دانشجویان دوره کارشناسی ترم یک تا چهار، کارشناسی‌ارشد ترم یک و دکتری ترم یک و رده سنی ۱۸ تا ۳۵ سال خواهد بود. در این طرح دانشجویان باید حداقل مسلط به تجوید مقدماتی قرآن باشند و در غیر این صورت باید در دوره فصیح‌خوانی شرکت کنند.

همچنین دارا بودن فن بیان و روحیه مربیگری نیز از الزامات این دوره معرفی شده است، آشنایی مقدماتی با آموزش مفاهیم قرآن کریم و دارا بودن معدل بالای ۱۶ در دروس سپری شده از جمله دیگر شرایط حضور دانشجویان در طرح تربیت دانشجو معلم قرآن کریم است.

در این طرح به دانشجویانی که با موفقیت آن را پشت سر بگذارند گواهینامه از سوی جهاد دانشگاهی اهدا می‌شود. همچنین برگزیدگان این دوره به دوره تکمیلی «دانشجو متدبر قرآن کریم» معرفی می‌شوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top