تاریخ انتشار: شنبه 1400/06/27 - 13:43
کد خبر: 408103

به آملی لاریجانی دستور دادند استعفا دهد؟

فعال سیاسی اصلاح طلب در خصوص ضرورت رفع حصر گفت: نه میرحسین موسوی و نه زهرا رهنورد مایل نیستند که به میدان بیایند و رفع حصر برایشان مهم نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایلنا، سید ناصر قوامی، در خصوص نحوه مواجهه اصلاح‌طلبان با دولت سیزدهم و حاکمیت، اظهار کرد: اصلاح‌طلبان در قدرت نیستند و کسانی هم که فعلاً در وزارت، استانداری یا هر سمت دیگری هستند، قطعاً برکنار می‌شوند و دولت یکدست می‌شود. اصلاح‌طلبان نحوه رفتار با مردم و وضع مردم را در نظر می‌گیرند. اگر دولت بتواند بیکاری، مسائل اقتصادی و کرونا را حل کند و رضایت مردم را جلب کند، مردم قاضی خوبی هستند و قضاوت می‌کنند و طبعاً اصلاح‌طلبان نیز قضاوت می‌کنند.

وی ضمن اشاره به حمایت برخی در ایران از طالبان گفت: اینکه برخی افراد می‌گویند طالبان برادر کوچک ماست جای تعجب دارد، طالبان کجا برادر ماست؟ اینها جنایتکارترین جنایتکاران دنیا هستند. آقای حقانی که امروز وزیر داخله طالبان است، تعدادی از مساجد شیعیان را در حال نمازگزاری منفجر کرده است. اینگونه حرف زدن درباره طالبان موجب ننگ و شرمساری است. اینها وهابی‌های تند هستند و کشتن شیعه را واجب می‌دانند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا افرادی در جناح اصلاح‌طلب برای تعامل با هسته سخت قدرت وجود دارند؟ گفت: تعامل برای زمانی است که هر دو طرف قدرتی در اختیار داشته باشند اما اصلاح‌طلبان هیچ امتیازی در اختیار ندارند که با دولت یا هسته سخت قدرت تعامل کنند. بلکه دولت سیزدهم است که باید نسبت به اصلاح‌طلبان توجه داشته باشد و ببینیم که آیا اینها شایسته‌سالاری را قبول دارند و چند پست به اصلاح‌طلبان می‌دهند. وقتی همه مجلس و کابینه دولت اصولگرا باشند، تعامل معنا ندارد.

به آملی لاریجانی دستور دادند استعفا دهد؟/  تعامل زمانی معنا دارد که دو طرف قدرت داشته باشند

وی تصریح کرد: از الان که پیداست شایسته‌سالاری ملاک نیست. آقای جهانگیری را با آقای مخبر مقایسه کنید. مخبر هیچ سابقه اجرایی ندارد. بنابراین این کابینه به استثنای وزارت علوم، اصلا شایسته نیستند. اگر شایسته‌سالاری این است، از الان آینده را می‌توان پیش‌بینی کرد.

قوامی در خصوص ضرورت رفع حصر نیز گفت: نه میرحسین موسوی و نه زهرا رهنورد مایل نیستند که به میدان بیایند و رفع حصر برایشان مهم نیست.

نماینده مردم قزوین در ششمین دوره مجلس شورای اسلامی در خصوص آینده سیاسی برادران لاریجانی نیز اظهار کرد: برادران لاریجانی به نهایت رشدی که مدنظرشان بود، رسیدند. زمانی اصلاً مصلحت نبود که دو برادر دو قوه را در اختیار داشته باشند و نتیجه را هم دیدیم. به نظر من این اشخاص کار خود را کردند و کنار رفتنشان طبیعی است. وقتی چند برادر منصب‌های کلیدی کشور را چندین سال در اختیار دارند، به هر حال روزی باید برکنار شوند.

قوامی تصریح کرد: قطعاً در خصوص اینها تغییر موضعی صورت گرفته است، البته ما از پس پرده خبر نداریم؛ مشخص نیست آملی لاریجانی از شورای نگهبان استعفا داده یا به او گفتند که کناره‌گیری کن. همانگونه که علی لاریجانی رد صلاحیت شد. کما اینکه صادق آملی لاریجانی در دوره دوم قوه قضاییه ریاستش را به اتمام نرساند. در مجموع ما از پس پرده اطلاعی نداریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از تفاهم اسلام‌آباد تنها جوهر امضاها باقی مانده، نه تعهداتش
به وقت انتقام
بیداری امت اسلامی مهم‌ترین دستاورد انقلاب امام خمینی(ره) است
مکزیک؛ مدعی جدید میزبانی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۹
معاون علمی رئیس‌جمهور: از دانش‌بنیان به قدرت‌بنیان حرکت می‌کنیم
شهادت یک مرزبان در پی حمله هوایی امریکا به مرزهای آبی
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر
مشهد در وداعی میلیونی؛ اشک، پرچم و بغض در خیابان‌های منتهی به حرم
تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه
رونمایی پرسپولیس از شهرآبادی
اعلام آمادگی بسیج اساتید برای طرح دعاوی بین المللی انتقام خون امام شهید
نقض ‌قواعد بین‌المللی توسط ‌آمریکا‌ در حمله به زیرساخت‌های حمل‌ونقل
استمرار «بی‌هنجاریِ گرما» طی هفته آتی در اغلب استان‌ها/ هشدار گرمازدگی
۱۴ شهید و ۷۸ مصدوم در تجاوز آمریکا به ۵ استان
قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با ۱۰ موشک بالستیک درهم کوبیده شد
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر
مقام آمریکایی: در مجموع ۳۰ پهپاد MQ-۹ توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند
واشنگتن‌پست: ترامپ دوباره خودش را در مهلکه سیاسی انداخت که بعید است بتواند از آن خارج شود
وزارت خارجه: حملات جنایتکارانه آمریکا نقض فاحش بندهای ۱ و ۵ یادداشت تفاهم است
ولایتی: از کربلا تا نجف، عراق در وداع با امام شهید مقاومت یکپارچه شد
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
تأکیدات رهبر شهید بر علم و فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان را از شعار به یک گفتمان ملی تبدیل کرد
اعلام زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای گروه پرستاری، اتاق عمل و هوشبری
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
پنجمین نشست پایش برنامه پزشکی خانواده برگزار شد
پیشرفت پزشکی نوین در گرو سرمایه‌گذاری در علوم پایه است
آمادگی کامل زیرساخت‌های ارتباطی مشهد برای تشییع و تدفین رهبر شهید
همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد
آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود/ اعلام زمان دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان
با اصل الگوی جدید تغذیه مخالفیم/این طرح ریسک تورم را به دانشجویان منتقل می‌کند
بزرگترین درس رهبر شهید برای کارآفرینان، حل مسئله و تبدیل معضل به فرصت بود
کاهش پذیرش دکتری در برترین دانشگاه‌های آمریکا
عبور از موانع فناوری‌های نرم و تقویت محتوای بومی؛ مصادیق امروز جهاد علمی
آغاز توزیع کارت کنکور ارشد از ۲۲ تیر؛ برگزاری آزمون در ۲۵ و ۲۶ تیر
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top