تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/07/11 - 17:14
کد خبر: 409767

ویژگی‌های درمانی چای که نمی‌دانید

گیاه شناسان ژاپنی به‌طور سنتی از چای برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله نفخ شکم، سوءجذب و تجمع مایعات در بدن استفاده می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازمشرق، تصور می‌شود چای بسیار کم‌رنگ برای کنترل اسهال، گاستریت و اسهال خونی نیز مفید است. همچنین از چای می‌توان به عنوان یک محرک خفیف استفاده نمود، گرچه اثر تحریک‌کنندگی چای از  قهوه کمتر است.

چای و بیماری‌های قلبی

بین مصرف چای و ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی در انسان ارتباط معناداری مشاهده شده است، که احتمالاً این خاصیت ناشی از وجود مواد آنتی‌اکسیدانی به نام فلاونوئید در چای است.

کاتچین، اپی کاتچین، اپیگالوکاتچین از فلاونوئیدهای موجود در چای هستند. این مواد به توقف تخریب کلسترول LDL  در بدن کمک می‌کنند و از این‌رو خطر گرفتگی سرخرگ‌ها را کاهش می‌دهند.

نتایج مطالعات انجام گرفته بر روی انسان نشان می‌دهد که غلظت آنتی‌اکسیدان‌های خون ۳۰ تا ۵۰ دقیقه پس از نوشیدن چای سبز یا سیاه افزایش می‌یابد.

سایر مواد شیمیایی موجود در چای نظیر لیگنان‌ها نیز به حفاظت در برابر بیماری‌های قلبی کمک می‌کنند. افزودن شیر یا کرم به چای این اثرات مفید را از بین نخواهد برد.

چای و بیماری کلیوی

تحقیقات نشان می‌دهند که عصاره چای سبز حاوی ماده‌ای به نام تانین است که سلول‌های کلیه را  از تخریب توسط رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و می‌تواند مقدار سموم تولید شده توسط کلیه‌ها را کاهش دهد.

محققان به دنبال انجام تحقیقات فوق نتیجه گرفته‌اند که عصاره‌های خاصی از انواع چای سبز از پیشرفت نارسایی‌های کلیوی جلوگیری می‌کند گرچه این نتایج هنوز تأیید نشده‌اند.

چای و سکته

مطالعات متعدد نشان داده‌اند که افزایش مصرف فلاونوئیدها خطر بروز سکته در سالمندان را کاهش می‌دهد.

نتایج یک مطالعه ده ساله نشان می‌دهد که مصرف چای سیاه به همراه شیر می‌تواند ۷۰ درصد دریافت فلاونوئید افراد را تشکیل دهد. خطر بروز سکته در افرادی که روزانه بیشتر از ۴/۷ فنجان چای مصرف می‌کنند نسبت به  افرادی که کمتر از ۲/۶ فنجان چای می‌نوشند تا ۶۹ درصد کاهش می‌یابد. این نتایج همان‌طور که در مورد بیماری‌های قلبی گفته شد، احتمالاً مربوط به اثر فلاونوئیدها در جلوگیری از تخریب کلسترول LDL در دیواره عروق است.

چای و سرطان

هنوز نتیجه‌ای قطعی مبنی بر نقش چای در پیشگیری از سرطان به دست نیامده است. بیشتر شواهد بر نقش چای سبز در کاهش خطر سرطان معده دلالت می‌کنند. مطالعات آزمایشگاهی متعددی نشان داده‌اند که عصاره پلی فنل‌های چای از تشکیل و گسترش سلول‌های سرطانی پیشگیری می‌کنند. همچنین عصاره پلی فنل مواد سرطان‌زا را مهار می‌کند و تشکیل  مواد سرطان‌زایی به نام  نیتروزآمین‌ها را متوقف می‌نماید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
برگزاری بزرگداشت سیدالشهدای خدمت در حرم شاهچراغ
بیانیه مجمع جهانی بیداری اسلامی در پی شهادت رئیسی
مروری بر ۲۳ بار حضور و دیدار رئیس‌جمهور شهید با دانشگاهیان
تعطیلی تمامی واحدهای قضایی در روز چهارشنبه
تایید انتخابات مجلس در ۲۱ حوزه و تعیین تاریخ انتخابات ریاست جمهوری
پیام تسلیت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت رئیس‌جمهور
حضور مقامات سوریه در سفارت ایران در دمشق برای ابراز همدردی
تعطیلی موزه‌ها در روز چهارشنبه
اعلام برنامه جدید امتحانات نهایی دانش‌آموزان
حیدر حیدر گویان دانشجویان عزادار شهید مظلوم در مقابل دانشگاه تهران +فیلم
دسته عزاداری دانشجویان دانشگاه تهران در فراق شهید جمهور +فیلم
بسیج تمامی امکانات شهرداری مشهد برای تشییع شهید جمهور
برپایی دسته عزاداری هیئت‌های دانشجویی در سوگ رییس جمهور شهید +عکس
استقبال از پیکر شهدای خدمت در فرودگاه مهرآباد +عکس
محل استقرار اتوبوس ها برای جابجایی شرکت کنندگان در مراسم تشییع
دوره بعدی شوراهای شهر ۳ ساله خواهد بود؟
حال و هوای اعضای هیئت دولت در هنگام ورود پیکر رئیس جمهور شهید +فیلم
بغض مجری سرشناس بی‌بی‌سی فارسی هنگام اعلام خبر شهادت رئیسی+ فیلم
راهنمای گام به گام تنظیم ساعت جی شاک ga ۲۱۰۰
آیا عکاسی شغل پردرآمدی است؟
تصویری غم انگیز از جای خالی رئیس‌جمهور در هواپیمای اختصاصی دولت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top