تاریخ انتشار: شنبه 1400/07/17 - 01:10
کد خبر: 410176

افتتاح ۳خوابگاه ارتقا یافته توسط خیرین در دانشگاه تهران

این سه خوابگاه ارتقا یافته شامل خوابگاه‌ پسرانه کاج با ظرفیت ۲۰۰ دانشجو و خوابگاه‌های دخترانه یاس و کوثر هرکدام با ظرفیت ۱۰۵ دانشجو است که با مشارکت بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی (وقف عام) در مجموع با اعتبار یک میلیارد و ۴۵۵ میلیون ریال ارتقایافته است، از سال گذشته تا کنون بنیاد قلم چی در ارتقای 12 خوابگاه دانشگاه های دولتی مشارکت داشته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سه خوابگاه دانشکده فنی کاسپین دانشگاه تهران که با مشارکت بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی ارتقا یافته است، در شهریور ماه سال جاری افتتاح شدند.

این سه خوابگاه که پذیرای بیش از 400 نفر دانشجویان دانشکده فنی کاسپین از سراسر کشور است، توسط رئیس و مسئولان این دانشکده، مسئولان نمایندگی‌های بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی در شهرستان‌های رشت و رضوانشهر استان گیلان و هیات اعزامی تهران، افتتاح شد.

با ارتقا یافتن خوابگاه‌ها زمینه مناسبی برای بهره‌مندی بیش از 400 دانشجوی دانشگاه تهران از سراسر کشور فراهم شده است.

این خوابگاه ها پذیرای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد است و درحال حاضر دانشجویان دختر و پسر مقطع کارشناسی ارشد در این 3 خوابگاه اسکان می یابند.

این سه خوابگاه ارتقا یافته شامل خوابگاه‌ پسرانه کاج با ظرفیت ۲۰۰ دانشجو و خوابگاه‌های دخترانه یاس و کوثر هرکدام با ظرفیت ۱۰۵ دانشجو است که با مشارکت بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی (وقف عام) در مجموع با اعتبار یک میلیارد و ۴۵۵ میلیون ریال ارتقایافته است، از سال گذشته تا کنون بنیاد قلم چی در ارتقای 12 خوابگاه دانشگاه های دولتی مشارکت داشته است.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران، برای تمامی خیرین نیک اندیش که زمینه تحصیل دانشجویان را فراهم می‌کنند آرزوی عافیت و سلامتی دارد. خیرین نیک‌اندیش می توانند با توجه به لزوم حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی، برای پرداخت مبالغ حمایتی خود به صندوق نیکوکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامیان به نشانی https://utf.ut.ac.ir/ نسبت به حمایت از آینده سازان کشور و اعتلای علم و دانش، اقدام نمایند.

هـر حمایتـی از طرف شما خیّر نیک اندیش، فـارغ از نـوع و مقـدار آن، الهـام‌بخـش آغـاز فصلـی جدیـد در آفرینـش آینـده روشـن بـرای جوانـان کشـور عزیزمـان خواهـد بـود

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
فتح مبین انصارالله، اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top