تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/07/27 - 18:25
کد خبر: 411383

مهدوی‌کیا:

امیدوارم یک تیم خوب بسازیم

سرمربی تیم فوتبال امید کشورمان گفت، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برنامه‌ریزی کرده‌اند که نه باشگاه‌های لیگ برتری و نه تیم امید لطمه‌ای نبینند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مهدی مهدوی‌کیا که تماشاگر دیدار پیکان - نفت مسجدسلیمان بود، در پایان این بازی اظهار داشت: هفته اول لیگ بود و نوع بازی تیم‌ها طبیعی. تیم‌ها یک مقدار طول می‌کشد تا به شرایط آرمانی برسند و امیدواریم در ادامه لیگ بازی‌های بهتری از تیم‌ها ببینیم.

وی درباره شرایط تیم امید گفت: شرایط تیم امید خوب است، ولی ما یک مقدار از رقبا عقب هستیم و تیم‌های دیگر مدت‌هاست که در اردو حضور دارند و بازی‌های تدارکاتی انجام داده‌اند. ما هم دیر شروع کردیم و هم این هفته بازیکنان را به خاطر هفته اول لیگ در اختیار نداشتیم. امیدوارم بتوانیم بازی‌های خوبی انجام دهیم و یک تیم خوب بسازیم.

سرمربی تیم فوتبال امید درباره برگزاری بازی‌های این تیم در غیر از روزهای فیفا عنوان کرد: این مشکل همیشه وجود داشته است. ما یک پیشنهادی دادیم و امیدواریم که مسابقات المپیک هم در روزهای فیفا برگزار شود. بالاخره بازی‌های باشگاهی هم اهمیت دارد و متأسفانه این دوره هم مسابقات غیر از روزهای فیفا دی برگزار خواهد شد.

مهدوی‌کیا در واکنش به اعتراض باشگاه پیکان به حضور بازیکنانش در تیم امید، خاطرنشان کرد: فدراسیون و سازمان لیگ برنامه‌ریزی کرد‌ه‌اند که هم باشگاه‌ها و هم تیم امید لطمه نبینند و باید ببینیم که برنامه‌ریزی چطور اجرا خواهد شد.

وی راجع به سطح کیفی بازیکنان امید گفت: جوانان خوبی داریم و بیشتر بازیکنان در لیگ برتر بازی می‌کنند. ما پتانسیل خوبی داریم، ولی باید برنامه‌ریزی خوبی داشته باشیم و اردوهای خوب و بازی‌های بین‌المللی برگزار کنیم تا به شرایط ایده‌آل برسیم. امیدوارم که در ماه‌های آینده این اتفاق بیفتد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دقیق‌تر از همیشه / روایتی جدید از شکست محاسبات واشنگتن
بخش‌ کمتر دیده شده کارنامه اکبر عبدی
اگر شریان اینترنت جهان در باب‌المندب قطع شود
بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حرم امام علی (ع) برگزار شد
اکونومیست: حمله زمینی آمریکا به ایران نامحتمل است
دانشگاه نسل سوم و پایان عصر مدرک‌گرایی
شانس یک مدال طلا برای ایران/ ۳ فرنگی‌کار حذف شدند
دانش‌آموزان بازمانده مدرسه میناب بورسیه شدند
عارف: توسعه علم و فناوری، راهبرد اصلی دولت در دوران پساجنگ است
مسکو: ایران از توانمندی‌های لازم برای دفاع از خود برخوردار است
اسامی اپلیکیشن‌های دوراپزشکی غیرمجاز منتشر شد
بازداشت هسته‌های وابسته به اوکراین و عامل حمله به تأسیسات عراق
ضدانقلاب به قربانی جنایت زلنسکی «جاویدنام» نمی‌گوید؟
پهپادهای ما با موفقیت به اهداف خود در عربستان اصابت کردند
تغییر چراغ خاموش آمار تلفات نظامیان آمریکا در جنگ علیه ایران
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت
برخی متخصصان از بیان صریح «سرطان پستان» پرهیز می‌کنند
سواد سلامت و مراجعه به موقع موجب تشخیص و درمان سرطان پستان می شود
منتظر اعلام زمان صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان از سوی پلیس هستیم
آمارسازی نهاد تروریستی سنتکام علیه ایران
در حال مذاکره با ایران هستیم!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top