تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/08/05 - 20:17
کد خبر: 412072

قطعی پمپ‌بنزین‌ها، مرغ را کمیاب کرد

رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی: علت کمبود مرغ به اختلال گسترده روز گذشته در روند سوخت‌گیری بنزین ارتباط دارد

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، بررسی‌ها نشان می‌دهد مرغ در فروشگاه‌های آنلاین با قیمت ۳۸ هزار و ۸۰۰ فروخته می‌شود.

رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با اشاره به کمبود مرغ در بازار گفت: علت کمبود مرغ در تهران و شهرستان‌ها به اختلال گسترده روز گذشته در روند سوخت‌گیری بنزین ارتباط دارد. ۸۰ درصد مرغ تهران از شهرستان‌ها تامین می‌شود و به دلیل عدم سوخت‌رسانی توزیع مرغ به تهران کند شده است.

محمد یوسفی توضیح داد: تولید مرغ در دو روز اخیر کم نشده است. ماهانه در سالن‌ها حدود ۱۲۰ تا ۱۴۰ میلیون جوجه‌ریزی می‌شود. هر چند تعداد جوجه‌ها کم است و بخشی از آنها از کشورهای دیگر وارد شده اما با توزیع به موقع خوراک مرغ این مشکلات برطرف می‌شود.

تولید مرغ در تابستان کم شد

هر چند تولیدکنندگان مرغ مدعی هستند تولید مرغ کم نشده اما طبق گزارش مرکز آمار تولید مرغ در فصل تابستان اندکی کمتر بوده است.

وزن گوشت انواع طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در تابستان ١۴٠٠ جمعا ۵۱۰ هزار تن بوده یعنی مقدار عرضه گوشت طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور در فصل تابستان ١۴٠٠ نسبت به فصل بهار ١۴٠٠ حدود ٢,٢ درصد کاهش داشته است.

این کاهش عرضه نشان می‌دهد مرغداران تولید خود را به دلیل عدم عرضه دان مرغ کم کرده‌اند که این مساله بر قیمت مرغ اثرگذار است.

کمبود خوراک

او ادامه داد: کمبود دان مرغ همچنان وجود دارد اما این به معنای افزایش قیمت مرغ در مرغداری‌ها نیست. مرغداران نمی‌توانند گران فروشی کنند. حتی در زمانی که مرغ کیلویی ۱۸ هزار تومان بود ماموران دولتی در کشتارگاه‌ها برای دریافت مرغ با نرخ مصوب حضور داشتند و کسی اجازه افزایش قیمت مرغ را نداشت.

یوسفی گفت: امیدواریم با برطرف شدن مشکل مرغداران در تامین مواد اولیه شاهد افزایش تولید مرغ در شب عید باشیم.

با نامه‌نگاری مرغداران بالاخره مرغ به کیلویی ۳۱ هزار تومان رسید. ۲۰ درصد مرغداری‌ها به دلیل افزایش هزینه تولید تعطیل شدند. پیش از این رضا مبصری، دبیر انجمن تولیدکنندگان مرغ گفته بود: از ۲۲ هزار و ۵۰۰ مرغداری تنها ۱۸ هزار واحد فعال هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top