تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/08/09 - 13:53
کد خبر: 412389

باید از هدر رفت منابع ارزی جلوگیری کنیم

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به بیان توضیحاتی درباره اثرات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و چرایی آن پرداخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد خدا بخشی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درباره اثرات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی اظهار کرد: ما همه از اینکه بخش قابلی توجهی از منابع اختصاص یافته به ارز ۴۲۰۰ تومانی برای کالاهای اساسی و دارو هدر رفته ناراحتیم و انتقادات کارشناسان هم برای همین مسئله است. 

وی در ادامه بیان کرد: اگر این طرح به نتیجه مد نظر می‌رسید هیچ کس انتقادی نداشت و جای نگرانی نبود. ولی چون این  تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به خوبی انجام نشده، انتقادات به این طرح مطرح شده است. 

نماینده مجلس یازدهم ادامه داد: باید تلاش کنیم که از هدر رفت این منابع ارزی جلوگیری کنیم. برای این کار دولت باید نظارت کامل و جامعی بر روی زنجیره تامین، تولید و توزیع کالاهای اساسی و کالاهای یارانه‌ای داشته باشد. دولت باید به صورت جدی پیگیر این مسائل باشد و اگر بر این مسئله تاکید داشته باشد قطعا از هدر رفت منابع ارزی جلوگیری خواهد کرد. 

وی با بیان اینکه یک راه پاسخ دادن به نگرانی‌ها تشدید نظارت است خاطر نشان کرد: با تشدید نظارت‌ها میزان هدر رفت منابع به کمترین حد ممکن خواهد رسید. ما ارز ۴۲۰۰ تومانی را به دارو، نهاده‌های دامی، روغن و اقلام اساسی مردم اختصاص می‌دهیم و با اینکه ارز دارو و نهاده‌های دامی در این شرایط قطع شود مخالف هستیم؛ بنابراین باید به جای حذف ارز در این امور اقدامات نظارتی تشدید شود؛ البته می‌توان اختصاص این ارز را از اقلامی نظیر روغن و شبیه به آن برداشت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top