تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/08/17 - 14:06
کد خبر: 413208

وعده وزیر بهداشت درباره طب سنتی

وزیر بهداشت با بیان اینکه ارز دارو، بیت‌المال است و هر خلافی در آنجا خط قرمز ماست، گفت: در چند هفته آینده افرادی که ارز دولتی گرفته و به صورت آزاد کار کردند، قطعا به مردم معرفی می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، دکتر بهرام عین‌اللهی در بخش دیگری از نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه، در پاسخ به سوالی درباره موارد مطرح شده در دوره‌های مختلف مبنی بر وجود فساد در حوزه دارو و بحث مافیای دارو، گفت: با تعیین ریاست جدید سازمان غذا و دارو، یکی از موارد این بود که مبانی فساد شناسایی شده و قطعا با آنها برخورد می‌شود.

وی گفت: ان‌شاءالله در چند هفته آینده خواهید دید که  افرادی که ارز دولتی گرفته و به صورت آزاد کار کردند، قطعا به مردم معرفی می‌شوند. ارزی که به دارو داده می‌شود را به عنوان بیت‌المال دانسته و حق مردم می‌دانیم و هر خلافی در آنجا خط قرمز ماست.

ماجرای تعارض منافع در انتصابات وزارت بهداشت

عین‌اللهی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره بحث تعارض منافع در انتصابات وزارت بهداشت نیز گفت:  در رابطه با تعارض منافع ما هر مدیری که منصوب می‌کنیم یک میثاق‌نامه با او امضا می‌کنیم. میثاق‌نامه هم این است که آن فرد دیگر فعالیت اقتصادی خصوصی نداشته باشد. بسیاری از انتصابات در کشور در سطح  مدیران قبلی، سوابق کار خصوصی دارند و اینطور نیست که همه دولتی باشند، حتی خارج از وزارت بهداشت؛ اما خط قرمز ما این است که وقتی مدیر ما می‌شوند، باید تمام وقت باشند، کمک کنند و مشکلات ما را حل کنند.

وی افزود: این موضوع را در کمیسیون بهداشت و درمان هم توضیح دادم. ما برای انتصاب مدیر به ویژه در دانشگاه‌ها باید ویژگی‌های مختلفی را اعم از ویژگی‌های مدیریتی، علمی، تخصصی و... را در نظر بگیریم و یکی از موارد هم این است که وقت کافی بگذارند. این موضوع در برنامه من هم که در مجلس گفتم، به عنوان یکی از اصول مهم در نظر گرفتم.

افرادی که ما منصوب می‌کنیم، تا سه ماه سرپرست هستند و بعد به عنوان ریاست که شورای انقلاب فرهنگی باید تایید کند. این سه ماه آزمایشی است که افراد آزمایش شوند و ممکن است به ریاست دانشگاه برسند و ممکن است، نرسند و عملکرد آن‌ها این موضوع را مشخص می‌کنند. عملکرد برای ما بسیار مهمتر از همه حاشیه‌هایی است که در برخی جاها ایجاد می‌شود.

برنامه وزارت بهداشت برای تقویت طب سنتی

وی در ادامه صحبت‌هایش درباره وضعیت طب سنتی، گفت: طب سنتی در کشور ما در سال ۱۳۸۴ به ابتکار بنده و برخی همکاران در وزارتخانه درست شد که کمیته طب سنتی راه‌اندازی شد، بعد شد رشته کارشناس ارشد طب سنتی و بعد هم به PHD طب سنتی ارتقاء پیدا کرد. امروزه هشت دانشگاه طب سنتی در کشور داریم و حتما برنامه ما تقویت طب سنتی است. قطعا بحث داروهای گیاهی طبی، جزو مواردی است که باید به آن توجه ویژه کنیم که این‌ توصیه را به دکتر دارایی هم کرده‌ام.

وی در این باره ادامه داد: این حوزه از چند جهت خوب است؛ یکی اینکه برایمان اشتغال ایجاد کرده، از منابع خودمان استفاده کرده و از واردات بی‌نیاز می‌شویم. اما باید سیر خودش را طی کند. البته باید توجه کرد که تعیین دز در هر دارویی مهم است. یکی از مشکلاتی که بعضا دیده می‌شود، این است که دزها در این حوزه رعایت نمی‌شود. حجم ماده گیاهی که ارائه می‌شود، باید حجمی مشخص و تعیین‌کننده باشد تا اثرگذاری داشته باشد و این موضوع کارهای علمی می‌طلبد.

وزیر بهداشت افزود: قطعا تقویت طب سنتی جزو برنامه‌های ماست. در واقع ما طب را یکی می‌بینیم، اعم از طب سنتی و ... همه اینها دانش و علم است، اما باید مستند شود و روش‌های علمی خودش را طی کند. افرادی هم باید در این حوزه فعالیت کنند که از نظر ما تایید شده بوده و مدارج علمی را طی کرده باشند و زیرساخت‌های علمی‌شان خوب باشد. در این صورت قطعا مورد تایید ما قرار دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چگونه دوده را از روی فرش پاک کنیم؟
معرفی ۸ بازی سرگرم کننده برای تقویت حافظه شنیداری کودک
خرید عمده لوازم آرایشی؛ چطور یک تأمین‌کننده مطمئن پیدا کنیم؟
عمل اسلیو معده چیه؟ (توضیحات دکتر محمد ایرانمنش)
تفاوت زمان تحویل ترجمه رسمی مدارک به اسپانیایی و انگلیسی در چه چیزی است
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
هیچ سیاست جمعیتی بدون توجه به زنان موفق نخواهد شد
برنامه‌ریزی برای استقرار یک مرکز ناباروری در هر استان
تنهایی چگونه پردازش ضربان قلب را در مغز تغییر می‌دهد؟
مسئله‌ای فراتر از مشوق‌های فرزندآوری
مهر امسال باید متفاوت از سال‌های گذشته باشد
هیچ مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست
سوء استفاده اینترنشنال از بیماران پروانه‌ای
کیفیت نظام تعلیم و تربیت از پیش‌دبستانی آغاز می‌شود
علی اوجی با «قهرمان» به شبکه سه می‌آید
زنگ خطر گرایش متخصصان زنان به حوزه زیبایی
وعده وزیر ورزش برای بازسازی سالن والیبال
سدهای مهم کشور چقدر آب دارند؟
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد
بیش از ۷۵۰ هزار نفر کارت کنکور ۱۴۰۵ و آزمون پذیرش دانشجو معلم گرفتند
چرا رهبر شهید به جوانان اروپایی نامه نوشتند؟
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top