تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/08/20 - 20:21
کد خبر: 413585

رهگیری هواپیمای جاسوسی انگلیس در نزدیکی مرز‌های روسیه

طی چند سال گذشته، مسکو مکرراً به افزایش تهدیدات آمریکا و متحدان آن‌ در این منطقه اشاره کرده و هشدار داده است که چنین رفتاری از سوی ناتو در نزدیکی خاک روسیه ممکن است منجر به درگیری‌های مرزی شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان، وزارت دفاع روسیه امروز (پنجشنبه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که یک جنگنده روسی سوخو- ۳۰ برای شناسایی و رهگیری یک هواپیمای جاسوسی RC-۱۳۵ متعلق به انگلیس در نزدیکی مرز روسیه به پرواز درآمد.

طی چند سال گذشته، مسکو مکرراً به افزایش تهدیدات آمریکا و متحدان آن‌ در این منطقه اشاره کرده و هشدار داده است که چنین رفتاری از سوی ناتو در نزدیکی خاک روسیه ممکن است منجر به درگیری‌های مرزی شود.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است که بین ساعات ۱۲:۰۰ تا ۱۵:۰۰ به وقت مسکو، یک هواپیمای جاسوسی RAF RC-۱۳۵ که در حال نزدیک شدن به مرز‌های روسیه در بخش جنوب غربی کریمه بود، شناسایی شد.

پس از شناسایی این هواپیمای جاسوسی، یک فروند جنگنده روسی سوخو- ۳۰ برای رهگیری این هواپیمای انگلیسی که در ۳۰ کیلومتری مرز روسیه بود به پرواز درآمد و هواپیمای جاسوسی مجبور به تغییر مسیر خود از مرز روسیه شد.

طی چند سال گذشته، مسکو مکرراً به افزایش تهدیدات آمریکا و متحدان آن‌ در این منطقه اشاره کرده و هشدار داده است که چنین رفتاری از سوی ناتو در نزدیکی خاک روسیه ممکن است منجر به درگیری‌های مرزی شود.

پیشتر سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرده بود که رزمایش‌های ناتو در دریای سیاه با هدف مهار فعالیت‌های نظامی روسیه صورت می‌گیرد.

پیش از این، وزارت خارجه روسیه اعلام کرده بود که سازمان ناتو با همه عظمت خود با گذشت ۷۰ سال از تاسیس آن تنها بر فعالیت‌های روسیه متمرکز است.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه قبلا در واکنش به اخراج تعدادی از دیپلمات‌های روس اعلام کرده بود که مسکو تصمیم گرفته است که ارتباط خود با سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را از اول نوامبر به حالت تعلیق درآورد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | نقطه شروع تحریم‌های کمرشکن کجا بود؟
موضع گیری برای سازش / اگر زدند نزنید!
بازار انرژی دنیا متلاطم‌ترین روزهای تاریخ خود را می‌گذراند
نتانیاهو: حضور نظامی ترکیه در سوریه را هرگز بر نمی‌تابیم
خلیل الحیه: جنایات اشغالگران و قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه محکوم است
روایت رویترز از رایزنی رئیس جدید موساد و الشیبانی
پاکستان کاردار آمریکا را احضار کرد
گریز وزارت بهداشت از اجرای عادلانه قانون برنامه هفتم، کمبود پزشک متخصص آینده کشور را بحرانی می‌کند
محورهای رایزنی وزیران خارجه قطر و عربستان در ریاض
روسیه: امیدواریم وضعیت تنگه هرمز به ​​حالت عادی بازگردد
واکنش ترامپ به حمله هوایی اسرائیل به فرودگاه نظامی در شمال سوریه
دانشگاهیان، روایتگر دینِ عقلانی، علمی و روشمند باشند
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران
بدهی کل آمریکا رکورد زد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
زمان و میزبان دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
زاکانی: تاریخ اشتباهات آمریکا را پاک نمی‌کند
عید بیعت در میدان ولیعصر(عج) برگزار می‌شود
اردوغان: مذاکرات تنها راه برای حل اختلافات بین ایران و آمریکا است
قالیباف: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است
اعتراض کم‌سابقه ژاپن به آمریکا درباره دادگاه کیفری بین‌المللی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top