تاریخ انتشار: جمعه 1400/08/21 - 22:21
کد خبر: 413644

افزایش قیمت نان ممنوع

قیمت‌های اعلامی شهر تهران نیز پیش از این در کارگروه گندم، آرد و نان استان تهران مصوب شده و در حال اجراست و می‌بایست رعایت شود و هیچ گونه افزایشی نباید صورت گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازباشگاه خبرنگاران روابط عمومی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد: هرگونه افزایش قیمت نان در کشور غیرقانونی است.

 قیمت‌های اعلامی شهر تهران نیز پیش از این در کارگروه گندم، آرد و نان استان تهران مصوب شده و در حال اجراست و می‌بایست رعایت شود و هیچ گونه افزایشی نباید صورت گیرد.

در این اطلاعیه آمده است: با توجه به اعلام قیمت ۲۵ قلم کالای اساسی توسط وزارت جهاد کشاورزی از جمله انواع نان، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد بر اساس دستورالعمل‌ها و ضوابط تدوین شده قبل، هرگونه تغییر در قیمت نان پیش از این به کارگروه‌های استانی گندم، آرد و نان با ریاست استانداران سراسر کشور واگذار شده و قیمت‌های اعلامی اخیر توسط وزارت جهاد کشاورزی صرفاً مربوط به شهر تهران است که پیش از این در کارگروه استانی مصوب شده و ارتباطی به سایر استان‌ها و شهرستان‌های سراسر کشور ندارد.

بر اساس این گزارش، قیمت‌های اعلامی شهر تهران نیز پیش از این در کارگروه گندم، آرد و نان استان تهران مصوب شده و در حال اجراست و می‌بایست رعایت شود و هیچ گونه افزایشی نباید صورت گیرد.

بدیهی است تمام بازرسان سازمان‌های جهاد کشاورزی، صنعت، معدن تجارت و اتاق اصناف سراسر کشور مکلف‌اند با هر گونه افزایش قیمت انواع نان برخورد قانونی لازم معمول و پرونده تخلف برای برخورد قانونی در اسرع وقت به شعب سازمان تعزیرات حکومتی ارسال کنند.

 
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد
بازخوانی تمدنی محاسبات الهی، تجلی «فناوری میدان» و مؤلفه‌های شکست‌ناپذیری جبهه مقاومت
بیانیه دانشگاه جامع علمی‌کاربردی به مناسبت یوم‌الله ۱۳ آبان
اولتیماتوم گوگل به مدارس برای استفاده از هوش مصنوعی
۹۰ نظریه و نوآوری علمی ایران در مسیر معرفی به مجامع بین‌المللی
عقب‌نشینی ترامپ از تهدید وتوی طرح‌های دموکرات‌ها
هراس صهیونیست‌ها از جنگ‌افروزی نتانیاهو
پزشکیان: توسعه دیپلماسی محور مأموریت سفیران ایران در کشورهای مقصد باشد
پزشکیان: ملت ایران صلح‌طلب است اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود
پزشکیان: ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط ایران و نیجریه وجود دارد
پزشکیان: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است
تاج: قلعه‌نویی تا زمانی که جام ملت‌ها باشد سرمربی تیم ملی است
حزب الله لبنان: ارتباطی با فعالیت‌های بی‌ثبات کننده در سوریه نداریم
تاریخ‌سازی آرش پهالی و کسب نخستین مدال ووشو ایران
پکن و مسکو؛ همراهی راهبردی با تهران
بدون تاریخ؛ بدون نشانی
استمرار هوشمندانه زندگی در سایه امید جمعی
چهار هزار و ۳۲ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن
بختیاری‌زاده: نبض بازی را در اختیار داشتیم/ شجاعانه بازی کردیم
بازیکنان استقلال در پایان بازی با الشمال چه گفتند؟
آسانی: همه باید به استقلال احترام بگذارند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top