تاریخ انتشار: جمعه 1400/09/05 - 21:57
کد خبر: 415164

آموزش و پرورش وزارتخانه‌ای که نه وزیر دارد، نه سرپرست!

براساس قانون، مدت سرپرستی وزاتخانه سه ماه است و این زمان هم 4 آذر پایان یافته است. به عبارت دیگر در این روزها تا 7 آذر که تکلیف سومین گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش مشخص شود، این وزارتخانه نه سرپرست دارد، نه وزیر!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، این روزها دستگاه تعلیم و تربیت کشور، روزهای خاصی را می‌گذراند و شاید این روزها جزو نادرترین روزهای تعلیم و تربیت ایران در چند دهه اخیر باشد.

آموزش و پرورش وزارتخانه‌ای که نه وزیر دارد، نه سرپرست!

از یک سو بعد از 21 ماه، دانش‌آموزان بالاخره طعم بازگشایی را آن هم نه به طور کامل بلکه به صورت تدریجی و در روزهای تعیین شده می‌چشند؛ البته این بازگشایی با مسائلی همراه بوده است که لزوم نظارت و برنامه‌ریزی دقیق را می‌طلبد.

از سوی دیگر، تعدادی از معلمان همچنان نسبت به وضعیت معیشتی خود و عدم اجرای لایحه رتبه‌بندی معلمان گلایه‌مند هستند و در طول ماه‌های گذشته، این اعتراض را با تجمعاتی اعلام کردند.

اما شاید مهم‌ترین موضوعی که آموزش و پرورش در حال حاضر با آن دست و پنجه نرم می‌کند، موضوع نداشتن وزیر است. سوم شهریور امسال تمام وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور دولت سیزدهم، توانستند رأی اعتماد نمایندگان مجلس را کسب کنند به جز یک نفر؛ حسین باغگلی نتوانست اعتماد بهارستانی‌ها را به دست آورد.

آری، وزارت آموزش و پرورش تنها وزارتخانه‌ای بود که بی‌وزیر ماند و رئیس‌جمهور یک روز بعد یعنی چهارم شهریور، علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی این وزارتخانه را به عنوان سرپرست انتخاب کرد تا سر فرصت، دومین وزیر پیشنهادی خود را معرفی کند.

بررسی و انتخاب دومین وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بیش از دو ماه زمان برد و در نهایت 17 آبان، مسعود فیاضی به عنوان دومین گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی شد اما تلاش‌های وی نیز برای کسب رأی اعتماد مجلسی‌ها ناکام ماند.

یوسف نوری سومین گزینه پیشنهادی رئیس‌جمهور برای وزارت آموزش و پرورش است که 26 آبان یعنی یک روز بعد از عدم رأی اعتماد بهارستانی‌ها به فیاضی، به مجلس معرفی شد و قرار است 7 آذر صلاحیت وی در مجلس بررسی شود.

اما بر اساس قانون، مدت سرپرستی وزاتخانه سه ماه است و این زمان هم 4 آذر پایان یافته است. به عبارت دیگر در این روزها تا 7 آذر که تکلیف سومین گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش مشخص شود، این وزارتخانه نه سرپرست دارد، نه وزیر!

یوسف نوری، برخلاف دو گزینه قبلی رئیس‌جمهور، از بدنه آموزش و پرورش است و تحصیلات خود را از مراکز تربیت معلم آغاز کرده است و آغاز فعالیتش در آموزش و پرورش با تدریس در مدارس ایلام آغاز بوده است.

او با مسائل آمار و بودجه نیز به خوبی آشناست ضمن اینکه از صف تا ستاد نیز مسؤولیت داشته است. اکنون باید دید نمایندگان مجلس چه نظری درباره یوسف نوری خواهند داشت و آیا به او به عنوان سکاندار دستگاه تعلیم و تربیت اعتماد خواهند کرد؟!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تحریم های جدید آمریکا علیه ایران، ۸ فرد و ۱۵ نهاد تحریم شدند
تصاویر ورود سیلاب شدید به گلزار شهدای کرمان
صورت‌ حساب سنگین غزه برای تل آویو
حمله پهپهادی نیروهای امنیتی ایران به خودروی تروریست‌ها
بازداشت مرزبان ایرانی توسط‌ طالبان
تصمیم فرهاد مجیدی برای پایان دادن به همه شایعات
فیلم| عقلانیت انقلابی به دنبال حل نظام مسائل کشور
با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید
فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! +عکس
همسر سید مصطفی خمینی درگذشت
بستری شدن آیت الله شیرازی در بیمارستان
نیروی دریایی ارتش به داد سیل زدگان سیستان و بلوچستان رسید +فیلم
پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره
رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه
یک تاکسی پر از گلهای تازه
تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل
توماج صالحی حتما اعدام نمی شود اما...
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top