تاریخ انتشار: شنبه 1400/09/13 - 18:08
کد خبر: 416250

سفیر آذربایجان قالیباف و نیکزاد را برای سفر به باکو دعوت کرد

سفیر آذربایجان در تهران از رئیس و نایب رئیس مجلس دعوت کرد تا به این کشور سفر کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ علی علیزاده سفیر جمهوری آذربایجان در تهران بعد از ظهر امروز شنبه (سیزدهم آذرماه) با علی نیک زادثمرین  نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و رییس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان دیدار و گفتگو کرد.

سفیر آذربایجان قالیباف و نیکزاد را برای سفر به باکو دعوت کرد

نیکزاد در ابتدای این دیدار با اشاره به اهمیت گفتگوهای نمایندگان پارلمان‌های ایران و جمهوری آذربایجان، گفت: از تقویت روابط میان نمایندگان مجالس دو کشور استقبال می‌کنیم. گفتگوهای پارلمانی می تواند تاثیر قابل ملاحظه ای در تسهیل و تسریع همکاری‌های دو دولت داشته باشد.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به ضرورت بازسازی مناطق آزاد شده در قره باغ، افزود: با توجه به پیوندهای عمیق دو کشور و ویژگی همسایگی، انتظار داریم از ظرفیت شرکت‌های ایرانی برای مشارکت در بازسازی، ساخت و ساز، مرمت آثار باستانی و تامین آب و برق مناطق آزاده شده استفاده شود.

رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و آذربایجان در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار کرد: با توجه به باز شدن مرزهای هوایی جمهوری آذربایجان به روی پروازهای خارجی، امیدواریم هر چه سریعتر پرواز مستقیم میان تهران و باکو از سر گرفته شود.

نیکزاد در پایان ابراز امیدواری کرد هر چه سریعتر موانع احتمالی همکاری های دو کشور در بخش گمرکات، انرژی، حمل و نقل، علمی و دانشجویی با گفتگوی بیشتر مقامات دو طرف حل و فصل گردد.

علیزاده: فرصت‌های همکاری در سرزمین های آزاد شدایجاد شده است

علی علیزاده سفیر جمهوری آذربایجان در تهران نیز در ابتدای این دیدار گفت: ما بعنوان جمهوری آذربایجان بر اهمیت همکاری های پارلمانی واقف هستیم از این رو امیدواریم شاهد تقویت گفتگوهای نمایندگان مجالس در سطوح مختلف از جمله روسای مجالس و گروه های دوستی پارلمانی دو طرف باشیم.

وی افزود: روابط ایران و آذربایجان دوستانه و صمیمی است و با توجه به اشتراکات فراوان دو ملت؛ رییس جمهور آذربایجان، مرز دو کشور را مرز دوستی خوانده است.

علی علیزاده سفیر جمهوری آذربایجان در تهران گفت: در سرزمین های آزاد شده فرصت های زیادی برای همکاری ایجاد شده است. در گفتگوی روسای کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور بر مشارکت شرکت های ایرانی در بازسازی این مناطق تاکید شد.

وی همچنین گفت: جمهوری آذربایجان از تقویت همکاری ها با طرف ایرانی در بخش های مختلف استقبال می کند و آمادگی تبادل هیات های دولتی و پارلمانی میان دو کشور برای تسریع در ارتقاء سطح مناسبات فیمابین را دارد.

علی علیزاده در پایان از طرف رییس مجلس آذربایجان و رییس گروه دوستی پارلمانی آذربایجان و ایران از آقایان محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی و علی نیکزاد رییس گروه دوستی پارلمانی دو کشور دعوت کرد که در آینده نزدیک به باکو سفر کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خدمات سئو در کرج
کارت شرکت در آزمون کاردانی ویژه مهارتی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
واکنش سازمان لیگ به درخواست استقلال برای قهرمانی
ظرفیت پذیرش دستیار پزشکی دوره پنجاه و سوم اصلاح شد
ائتلاف با آمریکا کافی نیست
تنیس صفر، بی‌بندوباری ۳
کم بارشی تهران جبران نشد
اجرای «روز بدون خودرو» در دستگاه‌های دولتی دنبال خواهد شد
ضوابط جدید واردات خودروهای کارکرده ابلاغ شد+ فهرست تعرفه‌
بحران سوخت در جهان ناشی از تجاوز آمریکا علیه ایران
مذاکره ابزاری برای پیشبرد اهداف کشور است
حمله کنید، شرکت‌های نفتی و گازی آمریکایی را می‌زنیم
انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق
توئیت علی خضریان از موافقت عجیب قالیباف با قانون مقابله با نفوذ
بورس در نیمه معاملات شتاب گرفت؛ شاخص در یک قدمی ۷ میلیون واحدی
خیز نفت برای شکستن قیمت ۱۰۰ دلار
پزشکیان: دستگاه‌های اجرایی به توسعه دورکاری توجه کنند
اژه‌ای: آمریکا مظهر بدعهدی و قانون‌شکنی در عرصه جهانی است
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون «سامفا»/ زمان برگزاری آزمون تغییر کرد
۱۷ شهید و زخمی در حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
رضایی: اعلام منطقه ممنوعه در تنگه هرمز؛ کشتی‌های متخلف تحریم می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top