تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/09/17 - 23:35
کد خبر: 416938

اعتراف آمریکا به کوچک‌نمایی حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الاسد

ارتش آمریکا که پیش از این برای کوچک‌نمایی ابعاد حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الاسد از اعطای مدال به ده‌ها سرباز زخمی در این حمله خودداری کرده بود اکنون با اعطای این مدال به ۳۹ مصدوم دیگر موافقت کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، ارتش آمریکا که پیش از این به دلیل کوچک‌نمایی تبعات حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الاسد از اعطای مدال شجاعت به برخی از سربازان زخمی‌شده در این حمله امتناع کرده بود، بعد از گزارش تحقیقی «سی‌بی‌اس» با اعطای این مدال به ۳۹ سرباز مصدوم دیگر موافقت کرده است.

اعتراف آمریکا به کوچک‌نمایی حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الاسد

شبکه خبری «سی‌بی‌اس»، امروز چهارشنبه گزارش داد ارتش آمریکا با اعطای مدال «قلب ارغوانی» (مدال شجاعت که رئیس‌جمهور آمریکا به مجروحین و کشته‌شدگان جنگ) به ده‌ها سرباز جدید دیگر که در حمله موشکی ایران زخمی شده‌اند موافقت کرده است.

یک سخنگوی ارتش آمریکا در بیانیه‌ای به شبکه خبری سی‌بی‌اس گفت که واحد منابع انسانی ارتش که مسئولیت اعطای این مدال‌ها را به عهده دارد اسامی ۳۹ سرباز مصدوم دیگر برای دریافت این جایزه را تأیید کرده است.

سی‌بی‌اس نوشته حمله موشکی ایران به پایگاه نیروهای آمریکایی در عراق، «عظیم‌ترین حمله موشکی به نیروهای آمریکایی در تاریخ» بود که چند روز بعد از ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شماری از همراهان ایشان در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد اتفاق افتاد. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top