تاریخ انتشار: جمعه 1400/09/26 - 10:17
کد خبر: 417797

فیسبوک بدنبال مقابله با جاسوسی!

شرکت مِتا در گزارشی از شش شرکت در رژیم صهیونیستی، هند، مقدونیه شمالی و یک نهاد ناشناس در چین نام برد که به جاسوسی از هزاران نفر پرداخته اند.

به گزارش خبرنگار سرویس فناوری اطلاعات«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شرکت مِتا پلتفرمز (فیس بوک سابق) اعلام کرد با شرکتهای جاسوسی که از وب سایتهای رسانه اجتماعی این شرکت برای جاسوسی از مردم در بیش از ۱۰۰ کشور جهان استفاده کرده اند، مقابله می کند.

فیس‌بوک بدنبال مقابله با جاسوسی!

شرکت مِتا در گزارشی از شش شرکت در رژیم صهیونیستی، هند، مقدونیه شمالی و یک نهاد ناشناس در چین نام برد که به جاسوسی از هزاران نفر پرداخته اند.

شرکت مادر فیس بوک اعلام کرد زیرساخت مربوط به این شرکتها را مسدود کرده و برای توقف اعمالشان به آنها هشدار داده و حدود ۱۵۰۰ حساب فیس بوک و اینستاگرام را که به صورت محرمانه برای شناسایی، اجرای عملیات هک و فریب دادن مردم برای دادن اطلاعات شخصی استفاده می شدند را مسدود کرده است.

طبق اعلام شرکت مِتا، افرادی که هدف جاسوسی این شرکتها قرار گرفته اند شامل روزنامه نگاران، مخالفان، منتقدان دولتها و خانواده های آنها و کنشگران حقوق بشر بوده اند. تصور می رود بیش از ۴۸ هزار نفر هدف این شرکتهای جاسوسی قرار گرفته اند.

انتشار این گزارش با کنکاش فزاینده از شرکتهایی همزمان شده است که فناوریهای مراقبتی را برای دولتها فراهم می کنند. این شرکتها مانند شرکت NSO Group رژیم صهیونیستی مدعی هستند که ابزارهایی را برای کمک به سازمان اطلاعاتی و اجرای قانون برای مقابله با جرایم جدی و تروریسم فراهم می کنند. اما در سالهای اخیر موارد مکرری وجود داشته که دولتها از این فناوری برای جاسوسی از مخالفان، کنشگران حقوق بشر و روزنامه نگاران استفاده کرده اند.

گروهی متشکل از ۱۸ نماینده کنگره آمریکا سه شنبه هفته جاری در نامه‌ای به وزارت خزانه‌داری و وزارت خارجه خواستار استفاده از تحریمهای ماگنیتسکی برای مجازات شرکت NSO Group و شرکتهای جاسوسی دیگری شدند که متهم هستند به نقض حقوق بشر کمک کرده اند. شرکت NSO Group اکنون در حال بررسی تعطیلی واحد جاسوس افزار پگاسوس و فروش کل شرکت است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مِتا در گزارش خود اعلام کرد شرکت NSO Group تنها جزئی از اکوسیستم مزدور سایبری جهانی بسیار گسترده است و از چهار شرکت دیگر رژیم صهیونیستی شامل کاب وبز تکنولوژیز، کوگنایت بلک کیوب و بلوهوک سی آی به اضافه شرکت بل تروکس از هند، سایتراکس از مقدونیه شمالی و یک نهاد چینی ناشناس در چین نام برده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هر اقدامی که موجب سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن است
اقتصادهایی که کوچک می‌شود؛ از رژیم صهیونیستی تا اروپا
مرغ و روغن،در صدر گرانی‌ها
آغاز آیین سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید
سخنگوی سپاه: خطای پاتریوت‌های آمریکا عامل تخریب ترمینال مسافربری فرودگاه کویت است
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
ادامه توافقات بدون ضمانت و بی اثر در لبنان
ترامپ نتانیاهو را تهدید به زندان کرد
آمریکا از توافق اسرائیل و لبنان برای برقراری آتش‌بس خبر داد
اینفوگرافیک: آداب، اعمال و توصیه‌های مهم برای عید غدیر
چاوشی، تختی، چمران و دیگران روی دیوارنگاره میدان ولیعصر
ادعای رسانه‌های معاند علیه خضریان کذب محض است / دانشجویی که مطلب دروغ منتشر کرده اخراج آموزشی شده است
تجدید میثاق ملت با رهبر انقلاب
در تشخیص اولویت‌های مردم و انقلاب، در پی خشنودی نائب امام زمان(عج) هستیم
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top