تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/09/30 - 11:43
کد خبر: 418205

واکنش سخنگوی قوه قضاییه به نامه محرمانه‌ درباره لاریجانی

سخنگوی قوه قضاییه گفت: انتشار نامه های محرمانه جرم است و باید پیگیری شود نامه محرمانه شورای نگهبان به علی لاریجانی توسط چه کسی منتشر شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، هفتمین نشست خبری ذبیح الله خدائیان سخنگوی قوه قضائیه امروز سه شنبه (۳۰ آذر ماه) با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

سخنگوی قوه قضائیه ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه اظهار کرد: پیشاپیش میلاد حضرت عیسی مسیح را به تمامی مسیحیان تبریک می‌گویم.

وی در پاسخ به سوالی درباره انتشار نامه محرمانه رد صلاحیت علی لاریجانی و اینکه آیا انتشار نامه محرمانه تبعاتی دارد یا خیر گفت: انتشار اسناد طبقه بندی شده به موجب قانون و آیین نامه طرز نگهداری اسناد سری دولتی جرم است و اگر کسی آن‌ها را به صورت غیر مجاز منتشر کند قابلیت تعقیب دارد، اما اگر ثابت شود نامه توسط وی منتشر شده قابلیت پیگیری دارد.

خداییان گفت : در صورت کشف فرد منتشر کننده نامه موضوع قابل پیگیری است.

صدور حکم برای برخی مسئولان در رابطه با بورس

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی درباره دستور رئیس قوه قضائیه برای پیگیری موضوع بورس گفت: در هرکشوری بازار سرمایه مهمترین بازار تولیدی است و مدتی است این بازار در کشور ما با نوسانات همراه بوده است. همکاران ما در سازمان بازرسی قبلا بازرسی‌هایی را انجام داد بودند و اقدام به هشدار و پیشنهادات به وزارت اقتصاد و سازمان بورسی کرده بودند، اما از آنجایی که به این موارد توجه نشده بود برخی مسئولان حکم بدوی گرفته اند.

وی ادامه داد: البته برای برخی از مسئولان سابق بورس و اقتصاد و دارایی پرونده‌ای در سازمان بازرسی مطرح است و اگر توضیحات کافی نباشد پرونده به مرجع قضایی می‌رود و هم اکنون بازرسی از سازمان بورس درحال انجام است.

خداییان در پاسخ به سوالی درباره دادگاه‌های تخلفات ارزی بیان کرد: در رابطه با ارزهای ۴۲۰۰ تومانی افرادی سوء استفاده کردند که با ورود دستگاه قضا با برخی افراد برخورد شد. ۳ دسته پرونده در این رابطه تشکیل شده است که یک دسته ارزهای وارداتی هستند که افراد زیادی اقدام به دریافت ارز کرده بودند، اما به تعهدات خود عمل نکرده و کالایی وارد نکرده اند که بیش از ۱۲۵۰ پرونده فقط در تهران در این خصوص تشکیل شده است و بیش از ۶۰۰ پرونده به دادگاه رفته و ۵۵۵ نفر دستگیر شدند و حدود ۱۰ میلیارد دلار مبلغ این پرونده‌ها است.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: برخی با ایجاد شرکت صوری و کارت بازرگانی دیگران این ارزها را گرفته بودند یکی از این پرونده‌ها مربوط به  اسدبیگی بود که حکم آن صادر شده است.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: دسته دیگر پرونده‌ها ارزهای صادراتی بودند؛ یعنی ارز را به داخل کشور وارد نکرده بودند که بیس از یکصد نفر در این رابطه دستگیر شده اند و حدود ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون یورو از این ارزها تحویل بانک مرکزی شده و مابقی پرونده‌ها به دادگاه رفته است.

وی ادامه داد: دسته سوم هم مربوط به برخی از مسئولین بانک مرکزی است و تعدادی از این پرونده‌ها مداخلات ارزی بود که برای ۲۳ نفر پرونده تشکیل شده و امیدوارم شاهد تسویه مابقی ارزها باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مشخص شدن شماره پیراهن‌های بازیکنان تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۶
تأکید خسروپناه بر نقش ورزش در تقویت قدرت نرم کشور
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
آیت‌الله مکارم شیرازی: به‌زودی شکست خفت بار جبهه کفر نمایان می‌شود
بحرین سفر شهروندانش به ایران و عراق را ممنوع کرد
رونمایی از قوانین جدید جام جهانی ۲۰۲۶
اختصاص وام ۳۵۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل
راه‌اندازی هسته نرم‌افزاری سکوی ملی هوش مصنوعی در روزهای آینده
میدل ایست نیوز: امارات در مسیر عملیات انتحاری علیه ایران
چرا مصرف سوخت خودروی من بالاست؟ (۱۰ دلیل رایج)
خرید کولر گازی، پکیج و تجهیزات سرمایشی و گرمایشی در کرج
مدیریت تنگه هرمز را نه‌تنها یک مسئله فنی، بلکه از دریچه «سنت‌های الهی» بنگرید
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
راهنمای جامع ساخت استخر شیشه ای در باغ؛ بررسی شیشه سکوریت، قیمت و مراحل اجرا
هشدار مقامات اروپایی درباره وضعیت خطرناک در لبنان
سوگ رادیو در سالگرد رحلت امام خمینی(ره)
راهنمای جامع تعمیر داکت اسپلیت در منزل و محل کار
شمار شهدای لبنان به ۳۴۶۸ نفر افزایش یافت
آغاز پرداخت مطالبات گندم‌کاران/ واریز بخش اول مطالبات
صعود ۴۴ هزار واحدی بورس
پرداخت وام قرض‌الحسنه مسکن به افراد دارای فرزند سوم و بیشتر ابلاغ شد
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top