تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/10/07 - 17:04
کد خبر: 419031

دلتا سویه غالب کرونا در ایران

عضو کمیته علمی کشوری کرونا با بیان این‌که هنوز سویه غالب در ایران، "دلتا" است، گفت: تعداد موارد ابتلا به اومیکرون در حال افزایش است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ طلعت مختاری آزاد در حاشیه پنجاه و چهارمین جلسه کمیته علمی کشوری کرونا اظهار داشت: اولین مورد سویه اومیکرون که در ایران شناسایی شد مسافری بود که از امارات آمده بود و سیستم کنترل امارات برای مسافران ورودی و خروجی، بسیار قوی است بنابراین یک مسافر می‌تواند در لحظه ورود، تست منفی کرونا داشته باشد اما پس از چند روز و تکثیر ویروس، تست او، مثبت شود.

عضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: در حال حاضر هنوز سویه غالب در ایران، دلتا است اما در مورد عفونت‌های تنفسی، محدود کردن انتقال ویروس از یک منطقه به منطقه دیگر، غیرممکن است. در حال حاضر بیش از 100 کشور، سویه اومیکرون را گزارش کرده‌اند.

وی افزود: ایران جدا از دنیا نیست، طبیعتاً ویروس اومیکرون در ایران وجود دارد و تعداد موارد ابتلا به آن در حال افزایش است اما با توجه به پیک پنجم و ابتلای تعداد زیادی از مردم و نیز با واکسیناسیون مناسبی که در کشور انجام شد، امیدواریم شرایطی همانند کشورهای اروپایی نداشته باشیم.

استاد ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: ویروس کرونا همانند آنفلوآنزا در حال تغییر است و دانشگاه علوم پزشکی در مورد ویروس‌های مهم، توالی‌یابی را انجام می‌دهد. سویه "دلمیکرون" تاکنون مورد تایید کمیته بین‌المللی ویروس‌شناسی و سازمان جهانی بهداشت قرار نگرفته است.

مختاری آزاد تصریح کرد: برای کرونا و همه جهش‌های آن، توصیه ها یکسان است. استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری و عدم حضور در تجمعات بزرگ و تزریق واکسن، بهترین راه‌های مقابله با کرونا است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز 
آژانس بین‌المللی انرژی: ذخایر گاز اروپا در پایین‌ترین سطح از ۲۰۱۳ است
 دهک‌بندی معیار دقیقی برای حذف کالابرگ نیست/ دولت منابع حمایتی را به نیازمندان واقعی اختصاص دهد
محدودیت ساخت‌وساز توسط دولت؛ نسخه‌ای برای تبدیل تهران به شهر ثروتمندان
از خودسوزی یک دانشجو تا اعتراض به جلسات نمایشی وزیر علوم 
دست پُر از مسکو، پاسخ به «نمی‌شود»
۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور بازگشت
بانک مرکزی مسئولیت گرانی ارز ۴۵۰۰ کالا را نپذیرفت
روبیو در فکر فرار از دولت ترامپ
رأی تاریخی آمریکایی‌ها به دموکرات‌ها؛ ۶۶ میلیون رای!
فیلم | برنی سندرز: باید بودجه اسرائیل را قطع کنیم!
فیلم | سرلشکر رضایی: ایران گاز روسیه را به کشورهای اطراف خواهد فروخت
انتقاد تند عضو کمیسیون امنیت ملی از حقوق‌های نجومی برخی از مسئولان
فیلم | لحظاتی منتشر نشده از دیدارهای صمیمانه خانواده‌های معظم شهدا با رهبر شهید انقلاب
نوبت تسویه‌حساب با معمار جنگ/هگزث در آستانه استیضاح
انتخابات آمریکا از زاویه دیگر
پیامی که به قدر کافی صریح و روشن است
توافق گازوئیلی پوتین-ترامپ منتفی شد
ذخایر گازوئیل آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۰۳ رسید
 آتش سوزی دو نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ دو پهپاد لوکاس به غنیمت گرفته شدند
تحریم «نمایش» برای تغییر واقعی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top