تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/10/08 - 11:29
کد خبر: 419126

حمایت فدراسیون فوتبال از اقدام مهدوی‌کیا

بازی خاطره انگیز تیم های ملی ایران و آمریکا در جام جهانی ۱۹۹۸ و گل تاریخی مهدوی‌کیا به آمریکا که باعث شادی دل میلیون‌ها ایرانی داخل و خارج از کشور شده و همچنین خصلت های پهلوانی و اخلاقی مهدوی کیا در خارج از گود ورزش، دیدار وی از خانواده شهید مدافع حرم سردار شهید رضا فرزانه و وابستگی خانوادگی مهدوی‌کیا به یکی از شهدای دفاع مقدس، گویای ارادت و احترام و اعتقاد وی به اصول اخلاقی و ارزشی کشورش بوده که این نکته بر کسی پوشیده نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، حسن کامرانی فر ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت صدیقه عالم حضرت فاطمه الزهرا (س) گفت: با توجه به کسب امتیازات عالی و آرامش خاطر هواداران تیم ملی بزرگسالان به جهت صعود محتمل و بدون حاشیه به جام جهانی۲۰۲۲ قطر که در سایه تلاش ملی پوشان غیرتمند و حمایت همه شما مردم عزیز ایران تحقق یافته است، این فدراسیون در نظر داشت که موضوع پیش آمده پیرامون مهدی مهدوی کیا، سرمربی تیم ملی امید ایران را در فضایی آرام و بدون حاشیه و هیاهو بررسی و اظهار نظر کند.

حمایت فدراسیون فوتبال از اقدام مهدوی‌کیا

دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: ضمن احترام به دغدغه درست دلسوزان واقعی کشور و علیرغم برخی پیش داوری‌ها و هجمه‌های نادرست و بعضا ناحق سعی شد این موضوع صبورانه و از ابعاد مختلف و پس از شنیدن صحبت‌های مهدوی کیا مورد بررسی قرار گرفته و نتایج به استحضار عموم ورزشکاران و ملت شریف ایران برسد. او به عنوان یک فوتبالیست مطرح و در سطح کلاس جهانی براساس دعوت رسمی اینفانتینو، رییس فدراسیون جهانی فوتبال و در معیت وی در این بازی شرکت کرد. اتفاقات پیرامون و حواشی غیر ورزشی حاکم بر این مسابقه باعث هوشیاری و مدیریت مناسب موضوع توسط وی شد و مستندات اقدامات مهدوی کیا در حین مسابقه موجود بوده که مورد تایید نهاد نظارتی وزارت ورزش و جوانان نیز قرار گرفته است. وی یکی از مفاخر فوتبال ایران است. این دعوت مستقیم از طرف فیفا انجام شد و فدراسیون نقشی نداشت، اما فدراسیون همیشه پشتیبان ستاره‌ها و اسطوره‌های فوتبال ایران است.

کامرانی‌فر خاطرنشان کرد:همه مهدوی‌کیا را می‌شناسند. وی سمبل افتخارآفرینی برای جمهوری اسلامی ایران است و در همه این سال‌ها، مردم ایران را خوشحال کرده. همه شاهد بودیم در همه حال به خانواده‌های شهدا ادای دین کرده و احترام همه را نگه داشته است. خیلی‌ها ممکن است بروند، اما مهدوی‌کیا که در آلمان زندگی کرده، خودش آمد و با کم‌ترین امکانات و حقوق سکان تیم‌ملی امید را در دست گرفت. قدر چنین سرمایه‌هایی را می‌دانیم. فدراسیون پشت بزرگان فوتبال است و سرمایه‌های ما همین‌ها هستند. مردم ایران همیشه قدردان فرزندان خوب‌شان هستند.

کامرانی فر در پایان ضمن عذرخواهی از بابت دلخوری ناخواسته هواداران به جهت تاخیر در اظهار نظر مربوطه به خاطر بررسی صبورانه و صحیح این موضوع اظهار داشت: به امید خدا شاهد صعود تیم ملی امید ایران به المپیک پیش‌رو باشیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آنتن شبکه سه از خوزستان روشن شد
دختر جودوکار ایران به مدال برنز رسید
آژانس انرژی اتمی حمله به نیروگاه دارخوین در ایران را بررسی می‌کند
انهدام یک فروند پهپاد «لوکاس» توسط نیروی دریایی ارتش در جنوب کشور
حمله به عقبه اردن و تخلیه فرودگاه رامون از سوخت رسان های آمریکایی
حمله موشکی دشمن تروریستی آمریکا به یک نقطه در اطراف شهر آبادان
ادعای وزیر انرژی آمریکا:ترامپ به دنبال راه دیپلماتیک درباره ایران است!
مدیریت حرفه ای پژوهش دانشگاهی؛ کلید موفقیت در پایان نامه و مقالات علمی
۶ لکه‌ی سرسخت فرش (و نحوه‌ی مقابله با آنها)
راهنمای جامع تیغ اره دیسکی؛ بررسی انواع، کاربردها و معیارهای انتخاب
ایمن ترین روش تمیزکردن لکه های فرش وقتی کودک دارید
دانلود صرافی اوربیت (برای اندروید و آیفون)
عایق حرارتی دیوار خارجی و داخلی برای جلوگیری از گرما و سرما
انقلاب خاموش در صنایع سلولزی: نقش پوشش‌های چندلایه و کاغذهای سیلیکونی در توسعه بسته‌بندی‌های هوشمند و پزشکی ایران
روش های مختلف انتخاب رشته و مقایسه با بهترین مشاور کنکور
همبستگی اجتماعی در بزرگترین اجتماع جهان
اطاعت از رهبری، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است
۲ کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند
دو پایگاه مهم آمریکا در کویت، آماج حملات پهپادهای ارتش قرار گرفت
چرا فینال آرژانتین و اسپانیا متفاوت است؟ ۶ نکته‌ای که باید بدانید
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top