تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/10/09 - 12:24
کد خبر: 419278

خالکوبی در فوتبال چین ممنوع شد

مسوولان ورزش چین با اشاره به الگو بودن ستاره‌های فوتبال برای نسل‌های مختلف، آنان را از خالکوبی منع کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، خالکوبی به یکی از رایج‌ترین رفتار ورزشکاران رشته‌های مختلف تبدیل شده است ورزشکارانی که از آنان به عنوان الگوی برای نسل‌های مختلف به ویژه جوانان و نوجوانان یاد می‌شود.

خالکوبی ورزشکاران مطرح به ویژه ستاره های سرشناس فوتبال موجب شده تا کشورهای مختلف برخورد متفاوتی با آنان داشته باشند. تارنمای خبری ساکرنت در گزارشی با اشاره به برخورد مسوولان چینی با این مساله نوشت: مسوولان ورزش این کشور فوتبالیست‌های چینی را از خالکوبی منع کرده  تا این ستاره‌های ورزشی الگویی خوبی برای جامعه باشند.

برخورد با خالکوبی در فوتبال چین جدی و حتی به  ژانگ لینپنگ مدافع تیم ملی این کشور گفته شده تا هنگام حضور در تیم ملی و تیم باشگاهی گوانگژو، خالکوبی‌اش را پنهان کند. بنا به دستور مقامات ورزشی این کشور خالکوبی  برای  بازیکنان تیم‌های زیر ۲۰ سال خالکوبی اکیدا ممنوع است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top