تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/10/09 - 13:51
کد خبر: 419286

زمین ساخت ۲ میلیون واحد مسکونی تامین است

رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه در حال حاضر برای ساخت دو میلیون واحد مسکونی مشکل زمین وجود ندارد گفت: دولت در صندوق مسکن برای سال ۱۴۰۱ چیزی را پیش بینی نکرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، محمدرضا رضایی کوچی گفت: وزارت راه و شهرسازی برای تامین مسکن جهت ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی در سراسر کشور اقدام خود را به خوبی انجام داده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر برای ساخت دو میلیون واحد مسکونی مشکل زمین وجود ندارد تصریح کرد: بانک‌ها نیز اعلام آمادگی کردند که تسهیلات بانکی ۱۸ درصد را تخصیص دهند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به تاسیس صندوق ملی مسکن برای اجرای این قانون افزود: قرار بود دولت منابعی را در این صندوق تعریف کند که تلفیقی از منابع بانکی ۱۸ درصد، تسهیلات قرض الحسنه دولت در این صندوق و دارای سود بانکی ۱۰ تا ۱۲ درصد باشد، تا مردم از این ظرفیت و تسهیلات بانکی در حوزه مسکن استفاده کنند.

وی همچنین گفت: متاسفانه دولت در صندوق مسکن برای سال ۱۴۰۱ چیزی را پیش بینی نکرده است و چیزی به نام صندوق در بودجه سال آینده نداریم.

رضایی کوچی افزود: توافقی که با سازمان برنامه و بودجه و وزارت راه و کمیسیون عمران صورت گرفت، قرار است برای صندوق ملی مسکن منافعی تعریف شود که این منابع حداقل باید ۵۰ هزار میلیارد تومان باشد تا بتواند به اجرای قانون جهش و تولید مسکن کمک کند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: به نظر من یا دولت اشتباه کرده یا فراموش کرده که در این زمینه در لایحه بودجه سال آینده کل کشور هیچ منبعی را در نظر نگرفته است.

وی افزود: قرار است خلاء عدم تخصیص منابع بانکی به موضوع مسکن در سال ۱۴۰۱ در کمیسیون عمران بررسی و از طریق صحن علنی برای تصویب ارائه شود.

رضایی کوچی همچنین در خصوص روند اجرای قانون جهش و تولید مسکن که بر اساس آن سالانه باید یک میلیون واحد مسکونی در کشور احداث شود گفت: من از این روند راضی نیستم، این انتظاری که ما داشتیم برآورده نشده و متاسفانه روند اجرای و هماهنگی بخش‌های مختلف کُند است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس افزود: وزارت راه و شهرسازی در این زمینه تلاش‌های خود را انجام می‌دهد، اما انتظاری که به عنوان مجلس و کمیسیون عمران داشتیم و اراده جدی که باید وجود داشته باشد صورت نگرفته است.

وی همچنین گفت: مجلس کار نظارتی خود را با دعوت از وزیر راه و شهرسازی برای ارائه گزارش در این زمینه انجام خواهد داد، در تلاش هستیم تا دستگاه‌های اجرایی یک سرعتی به برنامه‌های خود جهت اجرای این قانون صورت دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
جزئیات خرید ارز واردات با اوراق گام/ الزام پرداخت نقدی برداشته شد
حضور دانشگاه‌های ایران در ۳۳ رشته از ۵۷ رشته رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۶
امکان ثبت نام مجدد در آزمون دکتری وزارت بهداشت
دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم
پزشکیان: به‌هیچ‌وجه به دشمن حسن ظن نداریم/پیمان ببندیم، مردانه بر آن خواهیم ایستاد
راهنمای جامع خرید اینورتر LS؛ معرفی پرفروش‌ترین سری‌های درایو صنعتی ال اس
استاندارد سازی اقلام سازمانی با تمرکز بر هدایای تبلیغاتی الکترونیکی
دانلود کتاب نماد شناسی هری بی جوزف pdf
کیت فوتبال قسطی؛ انتخاب اجباری هواداران فوتبال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top