تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/10/14 - 11:36
کد خبر: 419812

خشم هواداران مراکشی از ویلموتس

باشگاه الرجاء در پنجمین حضور ویلموتس و بازی مقابل الجیش الملکی هم به تساوی رضایت داد تا مربی بلژیکی از 15 امتیاز ممکن تنها هشت امتیاز به دست آورده باشد تا جایی که هواداران باشگاه الرجاء خواستار برکناری فوری این مربی هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،

خشم هواداران مراکشی از ویلموتس

ویلموتس پس از این مسابقه تمرینات تیمش را به مدت یک هفته تا دهم ژانویه تعطیل کرد، اما گفته می‌شود باشگاه الرجاء در همین فرصت برای انتخاب و توافق با مربی جدید اقدام خواهد کرد.

به نوشته روزنامه الصباح مراکش توافق لازم برای برکناری ویلموتس صورت گرفته و مسئولان باشگاه در حال رایزنی به منظور انتخاب جانشین مربی بلژیکی هستند. در همین راستا تماس‌هایی با فوزی النبزرتی مربی باتجربه اهل تونس همچنین طارق السکتیوی مربی مراکشی برقرار شده است و مذاکرات ادامه دارد. اعضای هیئت مدیره باشگاه از انیس محفوظ رئیس الرجاء درخواست کردند پیش از آغاز دوباره تمرینات ویلموتس برکنار شود و به بلژیک بازگردد.

مسئولان باشگاه الرجاء حتی مشکلی با پرداخت غرامت دستمزد چهار ماهه ویلموتس به مبلغ 200 هزار دلار هم ندارند و ترجیح می‌دهند با توجه به فشار و انتقادات هواداران زودتر این مربی را کنار بگذارند.

گفتنی است پس از برکناری از هدایت ساحل عاج و قطع همکاری پس از شکست‌های تلخ روی نیمکت تیم ملی ایران، این سومین تجربه ناموفق با ثبت عملکرد ضعیف در کارنامه مارک ویلموتس بلژیکی است و به نظر می‌رسد این مربی دیگر به آسانی قادر به انتخاب تیم جدیدی نخواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جمینای هم هکر شد
تکلیف تصاویر بدون حجاب و تماس با نامحرم چیست؟
افزایش ۶۰ درصدی مشروطی دانشجویان پس از کرونا
بیانیه شورای امنیت درباره تحولات یمن
چرا اوراق سکه در بازار اثر کاهشی نداشت؟
اعدام عامل انتقال اطلاعات سایت‌های موشکی اصفهان به موساد
پاسخ عراقچی به وزیر خارجه فرانسه
نرخ سرویس مدارس استان تهران بالاتر از انتظار
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس: ایران را با یمن مقایسه نکنید!
ذخایر نفت رو به اتمام است/ هزینه‌های زندگی در انگلیس بالا رفت
تصاویری از رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری جانفدای ایران در روز جمعه ۲۷ شهریور
صحن دانشگاه را به سنگرِ بعثت تبدیل می‌کنیم
فیلم | شعرخوانی: دلتنگ مشهدیم و پریشان کربلا...
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top