تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/10/14 - 18:50
کد خبر: 419889

دولت و مجلس قصد افزایش قیمت بنزین را ندارند

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: نه دولت و نه مجلس قصد افزایش قیمت حامل های انرژی از جمله بنزین را ندارند و حتی این اجازه در لایحه بودجه ۱۴۰۱ هم به دولت داده نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی عصر امروز در تشریح جلسه کمیسیون متبوعش با جواد اوجی وزیر نفت، اظهارکرد: در این جلسه به دو مبحث پرداخته شد که یکی از آن ها سوخت نیروگاه ها بود و دومین موضوع طرح آزمایشی بنزین بود که اعضای کمیسیون انرژی سوالات و دغدغه های خودشان را نسبت به طرح بنزینی دولت مطرح کردند.

وی افزود:نه دولت و نه مجلس قصد افزایش قیمت حامل های انرژی از جمله بنزین را ندارند و حتی این اجازه در لایحه بودجه ۱۴۰۱ هم به دولت داده نشده است. از این رو هیچ افزایش قیمتی نخواهیم داشت.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس یادآورشد:این طرح اکنون در ۲ استان جنوبی کشور درحال اجرا شدن است تا خطاهای آن مشخص شود تا دولت دریابد که این طرح آیا برای کل کشور قابل اجرا است یا نه و اگر با شکست روبه رو شود دیگر برای کل کشور اجرا نخواهد شد.

حسنوند تاکید کرد: طرح بنزینی یک اقدام فراقوه ای است و باید نسبت به آن یک پیوست های امنیتی و اجتماعی آورده شود و همچنین باید به تمام دغدغه مردم پاسخ درست داده شود.

ایران بعد از قرارداد سوآپ روزانه ۴.۵ میلیون متر مکعب گاز دریافت می‌کند

جواد اوجی وزیر نفت نیز پس از حضور در نشست کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت وگوی تلویزیونی درباره آخرین وضعیت قرارداد سوآپ گازی اظهار کرد: با حضور رئیس جمهور کشورمان قرارداد سوآپ گاز با کشورهای ترکمنستان و جمهوری آذربایجان امضا شد.

وی افزود: قرارداد سوآپ گازی از روز دوشنبه ۱۳ دی ماه اجرا شد و از آن روز تا کنون روزانه بالغ بر ۴ ونیم میلیون متر مکعب گاز دریافت می کنیم.

وزیر نفت همچنین با اشاره به افزایش میزان مصرف گاز در فصل زمستان تصریح کرد: با توجه به مصرف ۶۰۰ میلیون مکعب مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و حمل و نقل و در حوزه نیروگاهی  ۱۰۰ میلیون مکعب، مردم مصرف بهینه گاز را رعایت کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در ایرانشهر به شهادت رسید
لطف‌الله نسبی: امیدوارم با قرعه خوبی رو به رو شویم
غفاری: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت/ امیدوارم مدال کسب کنیم
علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود
حادثه امنیتی برای کشتی حامل گاز مایع در تنگه هرمز
حادثه‌ای دیگر در تنگه هرمز
ونس: ترامپ گفت که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top