تاریخ انتشار: شنبه 1400/10/18 - 12:13
کد خبر: 420193

معاون وزیر علوم:

وضعیت بودجه فرهنگی دانشگاه‌ها فاجعه است

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در ابتدای این جلسه با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری در موضوع دانشجویان، عنوان کرد: چه در بیانیه گام دوم انقلاب و چه در صحبت‌های چند سال اخیر رهبری، تاکید اساسی بر روی موضوع تحول وجود دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، عبدالحسین کلانتری، با دبیران و اعضای انجمن‌های علمی دانشجویی و کانون‌های دانشگاه شهید چمران اهواز دیدار کرد و به گفت‌وگو پرداخت.

وی گفت: بعد از اینکه ایشان بحث تحول را مطرح کردند و شاخصه‌های تحول را گفتند، به یک نکته مهمی اشاره کردند، که در این زمینه من از دانشجویان، به ویژه اعضای انجمن‌های علمی دانشجویی و کانون‌ها می‌خواهم که این امر را مورد مطالبه خود قرار بدهند و آن این است که «یگانه نیروی پیشران تحول، این جوانان هستند» به این معنی که این راه منحصر به جوانان است، به همین خاطر این گفته رهبری تکلیف را بر همه تمام می‌کند.

کلانتری با تاکید بر اینکه فعالیت‌های دانشجویی باید تکثیر شود، تصریح کرد: باید فرصتی در نظر گرفته شود تا دانشجویان فعالیت‌هایشان را به خوبی انجام دهند یا به عبارتی دیگر اگر نوش نمی‌دهیم، نیش نیز نزنیم و اگر بودجه‌ای نداریم، حداقل کارشکنی نکنیم، لذا باید فرصت بدهیم تا دانشجویان فعالیت‌هایشان را انجام دهند و احساس کنند که ما کنارشان هستیم و خواهیم ماند.

وی با اشاره به مسئله بودجه فرهنگی وزارت علوم، اظهار داشت: تاکنون هیچکس در زمینه کمبود بودجه فرهنگی وزارت علوم صدایش در نیامده بود، از این رو درکمال تأسف باید گفت که وضعیت بودجه فرهنگی دانشگاه‌ها فاجعه است با این وجود بنده قول خواهم داد که با یاری خداوند این موضوع را حل خواهیم کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: موضوع دیگر در زمینه بودجه فرهنگی دانشگاه‌ها این است که چون دانشگاه‌ها به صورت هیئت امنایی اداره می‌شوند، خودشان در زمینه تقسیم بندی بودجه تصمیم‌گیری می‌کنند که چند درصد از بودجه دانشگاه را به فعالیت فرهنگی اختصاص دهند، لذا به همین سادگی بودجه از ساحت فرهنگی می‌رود.

وی با اشاره به اینکه ردیف بودجه فرهنگی باید به گونه‌ای باشد که قابلیت مصرف در کدهای دیگر را نداشته باشد، عنوان کرد: ما نباید از ردیف‌های فرهنگی برای سایر فعالیت‌ها استفاده کنیم، از این رو تخصیص اعتبار فرهنگی باید به طور دقیق، مستقل و تخصصی پایش شده و درنظر گرفته شود تا در حوزه‌ها و کدهای دیگر قابل مصرف نباشد.

کلانتری اظهار داشت: فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌ها و تشکل‌ها باید معطوف به حل مشکلات کشور بشود. همانطور که مقام معظم رهبری می‌فرمایند عنصری که در این کارگاه عظیم با همت و تلاش خود و با هدایت و کمک استادان، ارزش افزوده بی‌نظیری پیدا می‌کند، دانشجو است.

وی گفتک یقیناً با این نگاه، دانشگاه مهمترین زیرساخت پیشرفت و توسعه کشور محسوب می‌شود؛ لذا هیچیک از زیرساخت‌های گوناگون کشور اهمیت و نقش دانشگاه را ندارد؛ چراکه دانشگاه تربیت نیروی انسانی را به عهده دارد و مهمترین سرمایه‌ی کشور نیروی انسانی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top