تاریخ انتشار: شنبه 1400/10/18 - 21:49
کد خبر: 420261

شهید سلیمانی یک نخبه نظامی بود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: محبوبیت سردار سلیمانی محدود به داخل کشور نبود بلکه همه انسان‌دوستان و آزادی‌خواهان سردار سلیمانی را به عنوان چهره‌ای محبوب تحسین می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با برنامه «مثل پدر» از رادیو مقاومت با بیان اینکه سردار سلیمانی یکی از چهره‌های نادر در دنیا بود گفت: هر تفکر و اندیشه‌ای از جامعه وقتی به حاج قاسم نگاه کند او را برای خود و بزرگان خود به عنوان الگو می‌شناسد.

شهید سلیمانی یک نخبه نظامی بود

وی اظهار کرد: سیاستمداران وقتی در حوزه دیپلماسی در سطح بین‌المللی به نوع تفکر سردار سلیمانی می‌رسند او را تحسین می‌کنند. همچنین نخبگان نظامی منطقه و دنیا که او را می‌شناختند حاج قاسم را یک نخبه نظامی قلمداد می‌کنند.

این نماینده مجلس عنوان کرد: علاوه بر این‌ها، کسانی که در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی فعالیت دارند، با بررسی ابعاد شخصیت حاج قاسم از ویژگی‌های او تقدیر می‌کنند و معتقد هستند که باید این تفکر را در جامعه تکثیر کرد.

کوچکی‌نژاد افزود: در یکی از سفرهایی که به اروپای شرقی داشتیم زمانی که سردار سلیمانی در منطقه با داعش مقابله می‌کرد، یکی از نمایندگان طرف مقابل در جلسه برخاست و گفت که درود بر حاج قاسم سلیمانی، ما و همراهان‌مان تعجب کره بودیم که در اروپای شرقی نماینده مجلسی میان جلسه اینطور به او ابراز ارادت کرده بود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: یعنی اینطور نیست که محبوبیت سردار سلیمانی مربوط به داخل کشور باشد، بلکه همه کسانی که به انسانیت اهمیت می‌دهند و آزادی‌خواه هستند، سردار سلیمانی را به عنوان چهره‌ای محبوب تحسین می‌کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استقلال دومین تیم قطری را به زانو درآورد
غریب‌آبادی: ایران از دیپلماسی استقبال می‌کند
خلیل‌زاده: AFC باید برای تراکتور کاری کند؛ شرایط جوانمردانه نیست
ادعای ترامپ: انتخابات آمریکا تأثیری بر تصمیمم در قبال ایران ندارد
سرلشکر وحیدی: هیچ قدرت فرامنطقه‌ای حق ندارد در تنگه هرمز مداخله نماید
رئیس اقلیم کردستان عراق: مانع حمله گروه‌های معارض به ایران شدیم
آژیر هشدار در جنوب عربستان فعال شد
افزایش پاداش مدال‌آوران المپیک جوانان
عراقچی: پاسخگو کردن دشمنان این آب و خاک ضرورتی انکارناپذیر است
بیانیه وزارت امور خارجه در محکومیت اتهامات بی‌اساس انگلیس
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در تنگه هرمز
روز بزرگداشت حافظ +عکس
ارتش یمن از حمله به فرودگاه‌های عربستان خبر داد
پزشکیان: برای خدمت به مردم حاضریم از زندگی خود بگذریم
تداوم سیاست‌های خصمانه انگلیس علیه ایران
افزایش مصرف CNG پس از اجرای نرخ سوم بنزین
موضع‌گیری ۲۹ کشور از جمله انگلیس و آمریکا علیه ایران
کریمی: اولین رویداد «شب علم» در دانشگاه بجنورد برگزار می‌شود
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
بی اشتها مثل تراکتور برای بردن الشمال/ نکونام همچنان ناموفق در آسیا
واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top