تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/10/20 - 15:56
کد خبر: 420477

زارع: خط قرمز نمایندگان قطعا معیشت مردم است

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس نشست صبح امروز این کمیسیون درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را تشریح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز این کمیسیون درباره ارز 4200 تومانی، گفت: در این جلسه درباره عدم تمایل دولت برای تخصیص ارز ترجیحی به شیوه فعلی بحث و بررسی های لازم انجام شد.

زارع: خط قرمز نمایندگان قطعا معیشت مردم است

وی با بیان اینکه در این جلسه وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان برنامه و بودجه حضور داشتند، افزود: نظر دولت درباره ارز 4200 تومانی این است که نحوه تخصیص آن غیرشفاف است و باعث ایجاد ناعدالتی و قاچاق شده است و بهتر است نحوه تخصیص آن تغییر کند.

نماینده آباده در مجلس با بیان اینکه نمایندگان نیز به دنبال راهکارهای برای نحوه تخصیص این ارز هستند، اضافه کرد:قطعا اولویت و خط قزمز  نمایندگان در کمیسیون تلفیق بودجه، معیشت مردم است و به دنبال این هستیم که راهکار دولت برای حذف ارز ترجیحی چیست و چگونه می خواهد این موضوع را مدیریت کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 مجلس تصریح کرد: باید دولت مشخص کند با حذف ارز ترجیحی چگونه می خواهد تورم ناشی از آن در 30 قلم کالا را مدیریت کند و چگونه می خواهد نظارت داشته باشد تا این کالاها به دست مردم به صورت سهل و آسان برسد.

زارع با بیان اینکه در نوبت عصر نیز درباره حذف ارز ترجیحی جلسه ای را خواهیم داشت، اظهار کرد: احتمالا از اول هفته آینده نیز  بررسی جزئیات بودجه را در کمیسیون آغاز خواهیم کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top