تاریخ انتشار: شنبه 1400/10/25 - 13:51
کد خبر: 420962

کاهش ۳۰درصدی خرید میوه

رئیس اتحادیه بارفروشان تهران گفت: مصاحبه‌های غیرکارشناسی در خصوص سموم کشاورزی در فضای مجازی باعث شد تا خرید مردم ۳۰ درصد کاهش پیدا کند در صورتی که به هیچ عنوان در میوه جات و سبزیجات سمومی نداریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، مصطفی دارایی‌نژاد، رئیس اتحادیه بارفروشان تهران، در خصوص وضعیت عرضه و تقاضای میوه و تره‌بار در بازار گفت: پرتقال، سیب، نارنگی، کیوی و ... تا پایان دی ماه تغییر قیمتی ندارد.

رئیس اتحادیه بارفروشان تهران بیان کرد: در حال حاضر پرتقال از ۸ تا ۱۳ هزار تومان ، سیب نیز از ۶ تا ۱۵ هزار تومان و سیب سفید میانه ۱۸ هزار تومان و کیوی از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان کف میدان میوه و تره بار فروخته می‌شود. 

وی در خصوص اینکه آیا در گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی افزایش قیمتی را داشته‌ایم، بیان کرد: در گوجه فرنگی و سیب‌زمینی افزایش قیمتی وجود نداشته و مطابق قبل عرضه می‌شود بدین صورت که گوجه‌فرنگی ۵ تا ۹ هزار تومان بوده و سیب‌زمینی از ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۸ هزار فروخته می‌شود؛ بنابراین اصلا افزایش قیمتی نداشته‌ایم.

دارایی‌نژاد اظهار کرد: در حال حاضر از خرید میوه استقبالی نمی‌شود و فروش مغازه‌داران میوه و تره‌بار در سطح شهر ۵۰ درصد افت کرده و در میادین میوه و تره‌بار نیز ۳۰ درصد فروش کاهش پیدا کرده است به طوری که از ۹ هزار تن ورودی بار به میدان میوه و تره‌بار ۷ هزار تن به فروش رفته و ۲ هزار تن باقی مانده است.

رئیس اتحادیه بارفروشان تهران در ادامه گفت: مصاحبه‌های غیرکارشناسی در خصوص سموم کشاورزی در فضای مجازی باعث شد تا خرید مردم ۳۰ درصد کاهش پیدا کند در صورتی که به هیچ عنوان میوه و سبزی سمومی ندارد.

وی در خصوص ذخیره‌سازی میوه برای بازار شب عید گفت: برای بازار شب عید پرتقال و سیب درختی را در انبار و سردخانه ذخیره‌سازی کرده‌ایم به طوری که هرسال ذخیره سازی این دو قلم میوه برای شب عید انجام می‌شود بنابراین امسال نیز این ذخیره‌سازی انجام شده و مشکلی نداریم.

 
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بررسی پراپ سرمایه‌گذار برتر؛ مقایسه پلن A و B، قوانین، برداشت و ریسک
فروش آب مقطر ۱۵۰ میلیون تومانی به جای داروی اصلی
واکنش عراقچی به اظهارات صدراعظم آلمان
سقوط تریلی از ارتفاع ۴۰ متری
تغییر غیرمنتظره در بدن که نشانه هشدار اولیه سرطان پانکراس است
موج جشن‌های خارجی در ایران!
حمله‌ور شدن صهیونیستها به خانواده فلسطینی هنگام برداشت زیتون
بازسازی فاز ۱۴ پارس جنوبی در مراحل پایانی
بیش از هزار حمله رژیم صهیونیستی به سوریه طی کمتر از دو سال
شانس مدال برنز برای میلاد والی‌زاده زنده شد
ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار با نساجی اعلام شد
ممنوعیت حضور پرستاران در امور اداری
پرونده وطن فروشان با قاطعیت رسیدگی می شود
رگبار و رعدوبرق در راه ۱۱ استان
چرا دولت ترامپ از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا می‌ترسد؟
حمله دشمن آمریکایی به دو قایق صیادی در آب‌های قشم
ترامپ دست به ماجراجویی بزند پایان جنگ دست او نخواهد بود
دادستانی به تخلفات صندوق بازنشستگی هما ورود کند
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید
دولت برای حل مشکلات پایتخت، همان سیاستی را تجویز کرده که عامل وضع موجود است
سلاح هسته‌ای؛ حق مسلم ماست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top