تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/10/27 - 17:17
کد خبر: 421267

به زودی آغاز پیش‌ثبت‌نام برای سفر به سوریه

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: به زودی پیش ثبت‌نام سفر زیارتی سوریه در تمامی استان‌ها آغاز می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ علیرضا رشیدیان با اشاره به اینکه به زودی پیش ثبت‌نام سفر زیارتی سوریه در تمامی استان‌ها آغاز می‌شود، اظهار کرد: با توجه به استقبال متقاضیان استان‌های مختلف برای این سفر زیارتی که به تازگی از سر گرفته شده است، به دفاتر زیارتی استان‌ها اعلام شده تا نسبت به پیش ثبت نام متقاضیان این سفر معنوی اقدام کنند.

به زودی آغاز پیش‌ثبت‌نام برای سفر به سوریه

وی با اشاره به درخواست دفاتر زیارتی برخی از استان‌ها برای اعزام زائران سوریه از شهرها و استان‌های خود، تصریح کرد: پس از آغاز مجدد این سفر زیارتی از تهران، دفاتر زیارتی شهرهای مشهد، اهواز، شیراز، اصفهان، تبریز و کرمان خواستار برقراری سفر مستقیم به سوریه شدند.

رئیس سازمان حج و زیارت افزود: در این راستا تصمیم بر آن است تا طی روزهای آتی پیش ثبت نام زائران در همه استان‌های کشور آغاز شود و از این طریق امکان احصاء تعداد متقاضیان هر استان فراهم شده و بر اساس آن تعداد پروازها برای هر استان پیش‌بینی شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر اعزام زائران به سوریه فقط از طریق شرکت هواپیمایی ماهان انجام می‌شود، گفت: پنج شرکت هواپیمایی دیگر نیز درخواست پرواز به سوریه را داشتند که با توافق صورت گرفته با طرف سوری و هماهنگی شرکت‌های هواپیمایی به زودی تعداد شرکت‌های هواپیمایی فعال در خطوط هوایی ایران - سوریه افزایش خواهد یافت.

رشیدیان همچنین با اشاره به سفر اخیر به سوریه، افزود: ساماندهی سفرها و توسعه تعاملات بین ایران و سوریه با توجه به تحولات ایجاد شده و امنیت موجود در سوریه طی جلساتی با حضور وزیر راه و شهرسازی کشورمان مورد بررسی قرار گرفت. همچنین درباره حضور بخش خصوصی و گردشگری نیز مطالبی مطرح شد که اجرایی شدن آن نیاز به جلسات کارشناسی دارد.

اعزام کاروان‌های زائران ایرانی به سوریه از 12 دی ماه پس از دو سال تعطیلی با همکاری و هماهنگی مسئولان ذیربط دو کشور آغاز شد. رئیس سازمان حج و زیارت چندی قبل در رأس هیئتی برای از سرگیری اعزام‌های زیارتی به سوریه سفر و با مقامات این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد که این دیدارها منجر به انعقاد تفاهمنامه‌ای برای اعزام یکصد هزار زائر ایرانی به این سفر زیارتی طی یکسال آتی شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۵ مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها راه اندازی می‌شود
مورایس سرمربی الشارجه امارات شد
اولین مرکز هوش مصنوعی و علم داده در دانشگاه شهید بهشتی افتتاح شد
جلسه رئیس فدراسیون با رئیس و دبیرکل فیفا در خصوص تیم ملی
پاسخ کوبنده دانشمند ایرانی به مقاله سفارشی جنگ ۱۲ روزه نیچر
جریمه ۳۰۰ میلیون تومانی برای استقلال و پرسپولیس
برگزاری جشن ازدواج شریف با حضور ۱۵۰ زوج شریفی
پرداخت کمک هزینه معیشتی به ۲۳۷ هزار فرد دارای معلولیت شدید
صحبت های عابدینی در مورد طارمی صحیح نیست
فراخوان دریافت یارانه حمایتی تحقیق و توسعه هوش مصنوعی اعلام شد
دعوت دانشجویان خراسان جنوبی از رئیس‌جمهور برای حضور در دانشگاه‌ها
عراقچی و لاوروف دیدار کردند
توصیه‌های وزارت بهداشت برای شب یلدا
وزیر جهاد کشاورزی از بازنگری قیمت ۴ محصول لبنی خبر داد
روند افزایشی سرطان پروستات در ایران
تغییر ارز تجهیزات پزشکی نباید به بیماران آسیب بزند
دریافت کالابرگ برای سه دهک اول
طرح تحول پرورشی را آماده کردیم
مجوز قیمت‌گذاری بیش از ۱۰۰ شعبه‌ بانک آینده صادر شد
مجوزی برای آموزش پزشکی و داروسازی خصوصی صادر نشده است
تراکتور عطش پیروزی دارد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top