تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/11/07 - 18:17
کد خبر: 422340

بهاروند:به اسکوچیچ اعتقاد داشتم که او را سرمربی تیم ملی کردم

سرپرست سازمان لیگ فوتبال گفت: آن روزها که او را انتخاب کردیم به کارش اعتقاد داشتیم و خوشحالم بالاخره زحمات تمام اعضای تیم ملی و ارکان فدراسیون فوتبال جواب داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، حیدر بهاروند با حضور در ورزشگاه آزادی برای تماشای بازی ایران و عراق در رقابت های انتخابی جام جهانی قطر اظهار داشت: خوشحالم که توانستیم دل مردم را با نتایجی که تیم ملی گرفته شاد کنیم و آنها را پس از مدت ها در ورزشگاه آزادی ببینیم.

بهاروند:به اسکوچیچ اعتقاد داشتم که او را سرمربی تیم ملی کردم

وی در خصوص اینکه اسکوچیچ را در زمان حضورش در فدراسیون فوتبال به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کرد، گفت: به هر حال آن روزها که او را انتخاب کردیم به کارش اعتقاد داشتیم و خوشحالم بالاخره زحمات تمام اعضای تیم ملی و ارکان فدراسیون فوتبال جواب داده تا نتایج خوبی در مسیر صعود به جام جهانی قطر کسب کنیم.

بهاروند در خصوص اینکه آیا فکرش را می کرد با اسکوچیچ به جام جهانی  برسیم گفت: به او اعتقاد داشتم و هنوز هم دارم. صعود تیم ملی کار جمعی بوده و هیچ کس در جایگاهی نیست بخواهد آن را به نام خود بزند. مهمترین موضوع خوشحالی طرفداران فوتبال است که الان با اهتزاز پرچم تیم ملی از فوتبال حمایت می کنند.

سرپرست سازمان لیگ درباره اینکه آیا قرار است اسکوچیچ به کارش ادامه بدهد یا خیر گفت: من نظرم را می دهم ولی هر تصمیمی به صورت دسته جمعی گرفته می شود، تمام ارکان فدراسیون کمک کردند تا تیم ملی در آرامش باشد.

وی درباره عملکرد عزیزی خادم به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال یادآور شد: به او نمره عالی می دهم چون خیلی زحمت می کشد که تیم های ملی در آرامش باشند، مجموعه واقعی مدیریتی را در فدراسیون شاهد هستیم که امیدوارم آن را ادامه دهیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top