تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/11/13 - 08:01
کد خبر: 422964

ویژه جشنواره چهلم/ نگاهی به سینمایی «مرد بازنده»

در پس ذهن مهدویان چه می‌گذرد؟

در پس ذهن مهدویان چه می‌گذرد؟

سوال اینجاست که چه چیزی در پس ذهن این کارگردان وجود دارد که با تغییر رویه خود در فیلم سازی میخواهد آن را به تماشاگران منتقل کند و البته این تغییر به گمان از سال گذشته با شیشلیک آغاز شده است که ۱۸۰ درجه با «مرد بازنده» از نظر ژانر تفاوت دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سجاد باقری// کارنامه پر فراز و فرود محمدحسین مهدویان و شیوه پرداختن او به موضوع اصلی در فیلم سازی اش موجب می شود که سوالات مختلفی در ذهن نقش بندد که وی از این تنوع انتخاب سوژه و پرداختن به آن چه چیزی را می خواهد اثبات کند.

مهدویانی که با ماجرای نیمروز و لاتاری و حتی درخت گردو توانسته ببینده را پای فیلم نگه دارد اما در دو سال اخیر با شیشلیک و مرد بازنده که به قول خودش بهترین اثرش در فیلم سازی اوست نمی‌تواند رضایت مخاطب را جلب کند.

مرد بازنده آخرین اثر مهدویان بیننده فیلم را با یک گنگی خاص همراه می سازد به گونه ای که تا انتها نمی دانیم که حرف اصلی فیلم چیست؟ آیا نقد بر ساختارهای اقتصادی و فسادهای شکل گرفته در آن درون مایه اصلی فیلم است که اگر اینگونه باشد چرا اینقدر در سایه مسائل دیگر  به سوژه اصلی به خوبی پرداخته نشده است و کارگردان به گونه ای دست به عصا فیلم را جلو میبرد و اگر سوژه اصلی فیلم یک موضوع جنایی است چرا کارگردان اینقدر به سراغ حاشیه ها رفته است و تنش ها و برخوردها و‌ زد و خوردها آنگونه که باید در سطح یک فیلم معمایی و جنایی نیست.

در پس ذهن مهدویان چه می‌گذرد؟

سوال اینجاست که چه چیزی در پس ذهن این کارگردان وجود دارد که با تغییر رویه خود در فیلم سازی میخواهد آن را به تماشاگران منتقل کند و البته این تغییر به گمان از سال گذشته با شیشلیک آغاز شده است که ۱۸۰ درجه با «مرد بازنده» از نظر ژانر تفاوت دارد.

ناگفته نماند که نباید از بازی جواد عزتی یار همیشگی مهدویان غافل ماند البته این را هم باید ذکر کرد که نقش عزتی با یک خمودی خاص در کل فیلم همراه است و به دلیل ضعف فیلمنامه و پرداختن به موضوعات حاشیه ای او نتوانسته نقش یک پلیس پر جسارت و یک‌ سرهنگ به معنای واقعی را به خوبی از کار در بیاورد و ای کاش کمی بر این شجاعت افزوده میشد تا از دیدن فیلم لذت میبردیم.

در پس ذهن مهدویان چه می‌گذرد؟

در پایان باید گفت که  مهدویان «ماجراهای نیمروز» به مراتب از مهدویان «شیشلیک» و «مرد بازنده» قوی تر و جذاب تر است زیرا حداقل با یک ریتم و پرداخت درست و آثار ابتدایی او همراه بودیم و امید است که او به همان روزها باز گردد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«راهنمای جامع سلامت زنان»؛ کتابی برای شناخت بهتر بدن و سلامت بانوان
سلامت زنان در ایران؛ پیشگیری همچنان یک ضرورت است
وب‌ سایت عایق ایران؛ مرجع پخش و عرضه انواع پشم سنگ در تهران
معرفی گاز سری ونوس اخوان (بهترین مدل گاز رومیزی اخوان در بازار)
چرا ماکروویو جرقه می‌زند؟ ۷ علت اصلی و راهکارهای ایمن رفع آن
دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز
صحنه سقوط بالگرد شهید رئیسی برایم عادی نبود/ لوکیشن‌های اشتباه به ما می‌دادند
ادعای ونس درباره اختلاف‌نظر با ترامپ و تلفات آمریکا در جنگ علیه ایران
حجاب ممنوع در جمهوری آذربایجان ِمسلمان!
شهادت ۳۴۰ کودک از زمان آتش بس در غزه
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون آزمون دانشگاه آزاد تمدید شد
تکلیف رشته‌محل‌های یکبار پذیرش دانشگاه‌های غیرانتفاعی روشن شد
مهلت انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد
انفجار مهیب در ابرنفتکش بعد از برخورد با مین دریایی درتنگه هرمز
حمایت فوری برای بازسازی زیرساخت پردازشی AI
تکذیب مرگ دانشجوی دندانپزشکی بر اثر طاعون
جنگ محدود یا جنگ گسترده؟!
تجمع دانشجویان عضو دفتر تحکیم وحدت در اجتماع مردمی میدان فردوسی+عکس
عاقبت متخلفان، سوختن در آتش اعتماد به آمریکاست
حملات به ایران پیش از انتخابات آمریکا متوقف شد
سه ایرانی نامزد بهترین های آسیا شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top