تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/11/13 - 13:19
کد خبر: 423026

استیلی:

باید به نظرات اسکوچیچ احترام بگذاریم

حمید استیلی در حاشیه مراسم امروز (چهارشنبه) یک مؤسسه خیریه اظهار داشت: جا دارد واقعاً تشکر کنم. مخصوصاً از امیر عابدزاده که در ایران ماند و در این کار خیریه شرکت کرد. او درون دروازه ایستاد و بچه‌ها به او پنالتی زدند. این یک کار فوق‌العاده و روحیه‌بخش برای بچه‌ها بود. همه ما وظیفه داریم در بحث مسئولیت‌های اجتماعی حضور پیدا کنیم و این یک کار ارزشمند است که وظیفه دارم تشکر کنم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، وی درباره پیروزی تیم ملی ایران مقابل امارات نیز توضیح داد: شرایط تیم ملی فوق‌العاده است. نتایج هم فوق‌العاده است. صعودمان به جام جهانی هم غرورانگیز بود و هم خیلی سریع اتفاق افتاد. جا دارد از کادر فنی تیم ملی تشکر کنیم که باعث خوشحالی و غرور مردم ایران شدند. ما از بازی‌های دیگر می‌توانیم به‌عنوان بازی تدارکاتی استفاده کنیم. بحث سیدبندی نیز وجود دارد و اگر شرایط‌مان در دو بازی بعد خوب باشد در سیدبندی هم این موضوع خیلی تأثیر دارد. ما نیمکت خیلی قوی هم داریم. یکسری مشکلات داریم که بهترین تیم‌های دنیا هم دارند. امیدوارم اعضای کادر فنی این مشکلات را برطرف کنند. مثلاً در پرس و باز پس‌گیری توپ باید خیلی هماهنگ باشیم. در بحث ضربات ایستگاهی هم ما باید بتوانیم به نحوی شایسته استفاده کنیم.

باید به نظرات اسکوچیچ احترام بگذاریم

بازیکن سابق تیم ملی فوتبال در واکنش به انتقادها از اسکوچیچ برای بازی دادن به نورافکن در پست مدافع میانی تصریح کرد: ما باید به نظر مربی احترام بگذاریم. شاید من هم موافق بازی نورافکن در دفاع وسط نباشم، اما این نظر مربی است. ما خودمان در تیم امید هم چون مدافع میانی نداشتیم از نورافکن در پست مدافع میانی استفاده می‌کردیم، ولی الان به دلیل اینکه فرشاد فرجی، یزدانی و آقاسی روی نیمکت هستند شاید این کار یک مقدار از لحاظ روحی و روانی روی این بازیکنان اثر بگذارد. در هر صورت ما باید به نظر سرمربی احترام بگذاریم. امیدوارم اسکوچیچ هم دلیل قانع‌کننده‌ای داشته باشد. به هر حال هر مربی تفکرات خاص خودش را دارد و باید احترام بگذاریم.

استیلی در مورد اینکه برخی افراد معتقدند باید یک مربی بزرگ روی نیمکت تیم ملی در جام جهانی حضور داشته باشد، گفت: این در حوزه اختیار ما نیست و در حوزه اختیارات فدراسیون است. نتایج قابل دفاع است، ولی کنار تیم نیستیم تا بقیه شرایط را ببینیم، چون نزدیک تیم نیستیم نمی‌توانیم قضاوت کنیم. من همیشه مثال زدم، ما با ویرا به جام جهانی صعود کردیم، ولی آن زمان آقای صفایی فراهانی نشست و گفت شرایط الان طوری است که با ایویچ به جام جهانی می‌رویم. اسکوچیچ از تیم ملی شناخت دارد، اما از همه مهمتر این است که مسائل روانی و ... روی تیم اثر دارد.  به نظرم بهترین نفرات کسانی هستند که از نزدیک با اسکوچیچ کار می‌کنند و می‌توانند نظر دهند.

وی راجع به شرایط تیم پرسپولیس و بازگشت یحیی گل‌محمدی به تمرینات نیز عنوان کرد: خدا را شکر شرایط بهتر شد و گل‌محمدی برگشت. مشکلات در پرسپولیس زیاد است، مخصوصاً امسال مسائل مالی زیاد است. به اعتقاد من همه باید کمک کنند. وقتی پرسپولیس بازی را می‌برد شادی به خانه‌های مردم می‌رود. هواداران صاحبان اصلی این باشگاه هستند و ما باید کاری کنیم که هواداران ناراحت نباشند. من آقای درویش را دیدم و گفتم که کار در پرسپولیس سخت است، چون بحث مسائل مالی در میان است. باید اعضای کادر فنی کمک کنند تا درویش موفق شود. در هیئت مدیره باید کسانی باشند که بتوانند بحث اقتصادی باشگاه را حل کنند. با حذف از آسیا بازیکنان و کادر فنی به لحاظ روحی آسیب دیدند، ولی الان در جام حذفی و لیگ باید تلاش کنند. به نظرم الان هم پرسپولیس شانس اول قهرمانی است، اگر اسیر مسائل حاشیه‌ای نباشد و مشکلات مالی حل شود.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال در پاسخ به این پرسش که آیا با گل‌محمدی صحبت کرده است، گفت: با یحیی نتوانستم صحبت کنم، اما با مطهری حرف زدم. قطعاً مشکلات حل‌شدنی است. یحیی و کادر فنی هم برای مردم تلاش می‌کنند و قطعا سعی خواهند کرد با ششمین قهرمانی باعث خوشحالی هواداران شوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top