تاریخ انتشار: جمعه 1400/11/15 - 12:13
کد خبر: 423205

دنیا به دنبال محدود کردن جمهوری اسلامی است

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: می‌توانیم با استفاده از ظرفیت انرژی هسته ای نیروگاه‌های برق محدود را با برق هسته‌‌ای ایجاد کنیم. به طوری که در یک محفظه اورانیوم غنی‌شده با غنای بالا را قرار دهیم و آن را در یک نیروگاه محدود که شاید روی یک تریلی حمل و نقل شود راه‌اندازی کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، فریدون عباسی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اگر جمهوری اسلامی بخواهد به قطب جنوب برود و در آنجا کارهای تحقیقاتی کند و یا پرچم ایران را در قطب شمال به اهتزاز درآورد باید از کسی اجازه بگیرد؟ اصلا چه کسی تعیین کرده که قطب شمال و جنوب از آن دیگران است و جمهوری اسلامی نمی‌تواند در آنجا حضور داشته باشد؛ اگر بنا داریم به سواحل و دریاهای مختلف برویم لازم است که از پیشران‌های هسته‌ای استفاده کنیم.

دنیا به دنبال محدود کردن جمهوری اسلامی است

وی افزود: موتورهای آینده که کامیون، قطار و ... قرار می گیرند از انرژی هسته‌ای استفاده می کنند یعنی موتور را به صورت پلمپ شده می سازند تا با انرژی چند قرن کار کند؛ موتورهایی که با انرژی هسته‌ای کار می‌کنند قدرت رانش و به ویژه قدرت باربری بسیار بالایی دارند.

وی گفت: دنیا به دنبال محدود کردن جمهوری اسلامی است و جمهوری اسلامی به عنوان یک قدرت جهانی را از دو جنبه تحت فشار قرار داده‌اند؛ یکی بحث اقتصاد است و دیگری بحث توانمندی‌های علمی و انرژی.

عباسی تاکید کرد: اگر می‌بینیم اجازه نمی‌دهند نفت و گازمان به فروش برود به دلیل آن است که اجازه سرمایه‌گذاری بیشتر در برخی موضوعات را ندهند چرا که آنها بنا دارند جمهوری اسلامی وابسته باقی بماند و ایران در زمره اقمار دنیا محسوب شود.

وی خاطرنشان کرد: به کوری چشم استعمار هم که شده ما پیشرفت خواهیم کرد؛‌ اگر با فلسفه مقاومت جلو برویم دنیای استکبار و استعمار هیچ کاری نخواهند کرد؛ اگر مردم صرفه‌جویی لازم را در حامل‌های انرژی در دستور کار خود داشته باشند و مصرف آن را بیش از حد استفاده نکنند قطعاً از بحران اقتصادی عبور خواهیم کرد.

رئیس سابق کمیسیون انرژی مجلس افزود:‌ آژانس بین‌المللی انرژی ارقامی بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد دلار را اعلام کرده است ولی مردم اگر صرفه‌جویی لازم را داشته باشند می‌توانیم مازاد آن را صادر کنیم و با این کار به راحتی می‌توانیم از تیم مذاکره کننده هسته‌ای با صرفه‌جویی از حامل‌های انرژی پشتیبانی کنیم که این کار دقیقاً نشان‌دهنده قدرت نرم جمهوری اسلامی بوده و افزایش دهنده سرمایه اجتماعی نظام برای مذاکرات موفق است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
فرانسه پیش از نصیحت دیگران، مشکلات داخلی خود را حل کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top