تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/11/27 - 11:49
کد خبر: 424443

با پیوند خون بند ناف، زن مبتلا به ایدز درمان شد!

با پیوند خون بند ناف، زن مبتلا به ایدز درمان شد!

موسسه «ویل کرنل مدیسین» (مرکزی که بیمار در آن درمان شده در نیویورک) در بیانیه ای اعلام کرد: این نخستین نمونه استفاده از سلول های خون بند ناف و همچنین نخستین زن و همچنین نخستین فرد با نژاد مختلط است که با این روش درمان می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، جزئیات این نمونه پزشکی در کنفرانسی اعلام شد. هم اکنون ۱۴ ماه است که ویروس ایدز در بدن زن وجود ندارد و وی دارویی مصرف نمی کند اما پزشکان او هشدار دادند که آنها ترجیح می دهند این مرحله را بهبودی طولانی مدت بنامند.

با پیوند خون بند ناف، زن مبتلا به ایدز درمان شد!

به نوشته نشریه نیویورک تایمز، در ژوئن ۲۰۱۳ میلادی مشخص شد این زن به ایذز مبتلا است. وی با مصرف داروهای آنتی رتروویرال سطح ویروس اچ آی وی در بدنش را پایین نگه داشت. پس از آن در مارس ۲۰۱۷ مشخص شد وی به لوسمی مبتلا است.

دریافت کننده خون بند ناف در آگوست ۲۰۱۷ میلادی، آن را از یک اهدا کننده با جهش ژنتیکی که HIV در آن مسدود شده بود، دریافت کرد. این جهش بیشتر در مردم اروپا رایج است و به همین دلیل یافتن اهدا کننده سلول های بنیادی برای افراد مبتلا به ایدز رنگین پوست کار سختی است.

پرونده پزشکی جدید این امیدواری را ایجاد می کند که بیمارانی با پس زمینه های مختلف بتوانند به پیوند سلول های بنیادی در آینده دست یابند.

این زن که علاوه بر ایدز به لوسمی حاد میلوئیدی پرخطر نیز مبتلا بود، برای درمان این بیماری پیوند سلول خونی دریافت کرد. او همراه با خون بند ناف، مقداری سلول بنیادی خون را نیز از یکی از بستگان درجه یک دریافت کرد تا به درمان در بدن او کمک کند.

به گفته محققان جنسیت و پس زمینه نژادی فرد گامی مهم در درمان ایدز است. دکتر استیون دیکس یکی از کارشناسان ایدز در دانشگاه کالیفرنیا می گوید: این واقعیت که بیمار بهبود یافته جدید از نژادی مختلط است، اهمیت زیادی دارد.

بیمار مذکور سومین فردی است که تاکنون از بیماری ایدز درمان شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از معرفی فردی که در مناظرات گذشته برخلاف اصول و قانون اساسی عمل کرده، پرهیز کنید! 
وزارت علوم بدون نقشه راه
حذف خانوارها از طرح کالابرگ الکترونیکی بدون مجوز قانونی است
تلاش حقوقی استقلال برای جلوگیری از محرومیت سنگین آسانی
توسعه دوره های کاملا آنلاین برای جذب دانشجویان بین الملل بررسی شد
ناسا تصویری از آذرگوی درخشان بر فراز رشته‌کوه آلپ منتشر کرد
محدودیت سنی حضور ورزشکاران در مسابقات ورزش دانشگاهی به ۲۸ سال افزایش یافت
دستور فوری وزیر ورزش برای رسیدگی به مصدومان زنان بسکتبال
کشتی حامل تسلیحات اوکراین در دریای سیاه هدف حمله قرار گرفت
تبعات حرکت غیراخلاقی؛ محرومیت ۵ جلسه‌ای در انتظار بازیکن استقلال
جاسوسی از مدیر ارشد انویدیا فاش شد
ساعت شنی برای تارتار به‌کار افتاد
علت دود غلیظ فلر پالایشگاه تهران
هدیه معنوی رهبر انقلاب به خانواده شهدای هوافضای سپاه
آزادراه تهران - شمال پس از ۱۸ ساعت بازگشایی شد
وضعیت ۵۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی آسیایی کیواس ۲۰۲۷
منافع ۷۰ هزار نفر از کارکنان و بازنشستگان ایران‌خودرو ضرورت ورود فوری دستگاه قضایی را دوچندان می‌کند
چالوس و تهران-شمال همچنان بسته است
دفاع یک مهاجم از «گل‌نزن» استقلال
آیزنکوت؛ ۴ دهه خدمت در ارتش تروریستی
آمریکا در دوراهی ماندن و رفتن؛ وقتی پایگاه‌ها نقطه‌ضعف می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top