تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/11/27 - 11:49
کد خبر: 424443

با پیوند خون بند ناف، زن مبتلا به ایدز درمان شد!

با پیوند خون بند ناف، زن مبتلا به ایدز درمان شد!

موسسه «ویل کرنل مدیسین» (مرکزی که بیمار در آن درمان شده در نیویورک) در بیانیه ای اعلام کرد: این نخستین نمونه استفاده از سلول های خون بند ناف و همچنین نخستین زن و همچنین نخستین فرد با نژاد مختلط است که با این روش درمان می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، جزئیات این نمونه پزشکی در کنفرانسی اعلام شد. هم اکنون ۱۴ ماه است که ویروس ایدز در بدن زن وجود ندارد و وی دارویی مصرف نمی کند اما پزشکان او هشدار دادند که آنها ترجیح می دهند این مرحله را بهبودی طولانی مدت بنامند.

با پیوند خون بند ناف، زن مبتلا به ایدز درمان شد!

به نوشته نشریه نیویورک تایمز، در ژوئن ۲۰۱۳ میلادی مشخص شد این زن به ایذز مبتلا است. وی با مصرف داروهای آنتی رتروویرال سطح ویروس اچ آی وی در بدنش را پایین نگه داشت. پس از آن در مارس ۲۰۱۷ مشخص شد وی به لوسمی مبتلا است.

دریافت کننده خون بند ناف در آگوست ۲۰۱۷ میلادی، آن را از یک اهدا کننده با جهش ژنتیکی که HIV در آن مسدود شده بود، دریافت کرد. این جهش بیشتر در مردم اروپا رایج است و به همین دلیل یافتن اهدا کننده سلول های بنیادی برای افراد مبتلا به ایدز رنگین پوست کار سختی است.

پرونده پزشکی جدید این امیدواری را ایجاد می کند که بیمارانی با پس زمینه های مختلف بتوانند به پیوند سلول های بنیادی در آینده دست یابند.

این زن که علاوه بر ایدز به لوسمی حاد میلوئیدی پرخطر نیز مبتلا بود، برای درمان این بیماری پیوند سلول خونی دریافت کرد. او همراه با خون بند ناف، مقداری سلول بنیادی خون را نیز از یکی از بستگان درجه یک دریافت کرد تا به درمان در بدن او کمک کند.

به گفته محققان جنسیت و پس زمینه نژادی فرد گامی مهم در درمان ایدز است. دکتر استیون دیکس یکی از کارشناسان ایدز در دانشگاه کالیفرنیا می گوید: این واقعیت که بیمار بهبود یافته جدید از نژادی مختلط است، اهمیت زیادی دارد.

بیمار مذکور سومین فردی است که تاکنون از بیماری ایدز درمان شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد
بازخوانی تمدنی محاسبات الهی، تجلی «فناوری میدان» و مؤلفه‌های شکست‌ناپذیری جبهه مقاومت
بیانیه دانشگاه جامع علمی‌کاربردی به مناسبت یوم‌الله ۱۳ آبان
اولتیماتوم گوگل به مدارس برای استفاده از هوش مصنوعی
۹۰ نظریه و نوآوری علمی ایران در مسیر معرفی به مجامع بین‌المللی
عقب‌نشینی ترامپ از تهدید وتوی طرح‌های دموکرات‌ها
هراس صهیونیست‌ها از جنگ‌افروزی نتانیاهو
پزشکیان: توسعه دیپلماسی محور مأموریت سفیران ایران در کشورهای مقصد باشد
پزشکیان: ملت ایران صلح‌طلب است اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود
پزشکیان: ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط ایران و نیجریه وجود دارد
پزشکیان: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است
تاج: قلعه‌نویی تا زمانی که جام ملت‌ها باشد سرمربی تیم ملی است
حزب الله لبنان: ارتباطی با فعالیت‌های بی‌ثبات کننده در سوریه نداریم
تاریخ‌سازی آرش پهالی و کسب نخستین مدال ووشو ایران
پکن و مسکو؛ همراهی راهبردی با تهران
بدون تاریخ؛ بدون نشانی
استمرار هوشمندانه زندگی در سایه امید جمعی
چهار هزار و ۳۲ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن
بختیاری‌زاده: نبض بازی را در اختیار داشتیم/ شجاعانه بازی کردیم
بازیکنان استقلال در پایان بازی با الشمال چه گفتند؟
آسانی: همه باید به استقلال احترام بگذارند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top