تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/12/01 - 09:37
کد خبر: 424757

۴ علامت غالب امیکرون در کودکان

۴ علامت غالب امیکرون در کودکان

رئیس مرکز طبی کودکان تهران با اعلام افزایش آمار مراجعه کودکان به دلیل کرونا نسبت به این موضوع هشدار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، دکتر رضا شروین بدو با اشاره به اینکه همچنان در پیک بروز کووید۱۹ در کودکان هستیم، گفت: تعداد مراجعه کنندگان بالا است. در این بین هرچند که عمده افراد درمان سرپایی می‌گیرند اما تعداد موارد بستری هم قابل توجه است؛ تاجایی که دو بخش و دو ICU را به کووید۱۹ اختصاص دادیم. به طور کلی روزانه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ مراجعه سرپایی داریم و حدود ۱۰ تا ۱۵ بستری جدید داریم. همچنین میزان موارد بستری ۲ برابر پیک قبلی شده است.

وی افزود: اکنون حدود ۷۰ کودک بیمار بستری داریم که ۲۰ نفر آنها در بخش ICU بستری هستند.

علائم غالب در کودکان تب، سرفه، خروسک و در برخی علائم گوارشی است. در کودکانی که بیماری زمینه‌ای دارند کرونا شدیدتر بروز پیدا می‌کند اما عمده کودکان با درمان سرپایی مرخص می‌شوند و درصد کمی منجر به بستری می‌شود.

این فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان، تاکید کرد: در مرکز ما از نوزاد تا گروه سنی نوجوانان مراجعه و بستری داریم ولی بیشترین تعداد مراجعه کنندگان بین سنین ۲ تا ۴ سال است.

وی درباره پروتکل‌های درمانی کرونا در کودکان، اظهار کرد: در اکثر موارد درمان حمایتی انجام می‌شود و تزریق رمدسیویر در موارد نادر صورت می‌گیرد. طول دوره بهبودی کودکان نیز وابسته به شرایط مختلف از جمله وجود بیماری زمینه‌ای پیش از ابتلا به کرونا است.

او با اشاره به اینکه مرکز طبی کودکان، بیمارستان مرجع است، بیان کرد: همین امر سبب می‌شود که هم به کودکان مبتلا به کرونا و هم به کودکان مبتلا به سایر بیماری‌ها خدمت رسانی کنیم و باید همزمان دو موضوع را مدیریت کنیم. فعلا در مورد موارد بستری دچار کمبود تخت نشدیم اما همین که دو ICU خود را به کووید۱۹ اختصاص دادیم نشان می‌دهد خیلی از کارهایی که به صورت الکتیو در مرکز انجام می‌دادیم محدود شده است و این در شرایطی است که پیش از کرونا هم ضریب اشغال تخت در بیمارستان ما بالای ۹۰ درصد بوده است. امیدوارم در مدیریت شرایط دچار مشکل نشویم.

شروین بدو، تاکید کرد: توصیه می‌کنم در کمیته‌های تصمیم گیری پیرامون سلامت کودکان با حضور کارشناسان بهداشتی و کارشناسان مدارس، نماینده‌ای از بیمارستان کودکان هم در جلسات حضور داشته باشد که به گونه‌ای‌ تصمیم‌گیری شود که هم فعالیت آموزشی مدارس محدود نشود و هم اقدام ناگهانی سبب ادامه دار شدن پیک نشود. بهترین اقدام برگزاری جلسات کارشناسی شده است.

او در خاتمه، گفت: پیش‌بینی شرایط روزهای آتی سخت است اما، با تکمیل واکسیناسیون و رعایت نکات بهداشتی امیدوارم دچار مشکل جدی‌تری نشویم و ظرف دو هفته آتی فروکش موارد بستری کودکان را داشته باشیم. البته اکنون در حال تجهیز ICU سوم هستیم که در صورتی که مجبور شدیم از این ظرفیت هم استفاده کنیم اما این موضوع به قیمت محدود کردن سایر خدمات مرکز طبی کودکان است. 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آمریکا محتاج تنگه و زمان؛ عجله ممنوع
«نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج) اکران می‌شود
بررسی طرح جدید کنکور با محوریت امتحان جامع ادامه دارد
اساتید نمونه کشوری و اساتید شهید جنگ‌های اخیر تجلیل شدند
نشانه‌های یک خطای محاسباتی/ وقتی مقاومت عامل جنگ معرفی می‌شود
تمهیدات سازمان سنجش برای تسریع در فرآیند اعلام نتایج آزمون‌ها
ستاد مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب تشکیل شد
دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را خواهد شنید
مقاله و نوآوری جایگزین آزمون جامع دکتری
۵۰ درصد ذخایر دارویی در جنگ آزاد شد
تجاوز اشغالگران صهیونیست به سمت نبطیه
نرخ جدید ارزها در مرکز مبادله
افزایش نگرانی‌ها در اردوی تیم ملی ایران
افشاگری درباره ۱۲۰ آزمایشگاه بیولوژیکی آمریکا در سراسر جهان
جذب بانوان در دانشگاه علوم قضایی از سر گرفته شد
جزئیات جدید از یک مرگ مشکوک در حوالی اردوی تیم ملی فوتبال ایران
دانشگاه شریف جان می‌گیرد
ادامه ابهام در سهمیه‌های آسیایی
دفاع عجیب فیفا از صندلی‌های خالی جام جهانی
ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید آغاز شد
هشدار درباره شب‌بیداری‌های کنکوری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top