تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/12/02 - 22:51
کد خبر: 424959

پیشنهاد عجیب قطری‌ها به مهندسان ایرانی واقعیت دارد؟

پیشنهاد عجیب قطری‌ها به مهندسان ایرانی واقعیت دارد؟

با انتشار خبر سفر آقای رئیسی به قطر، یکی از موضوعاتی که مورد توجه بوشهری‌ها و مردم کشورمان قرار گرفت، اتصال بندر دیر استان بوشهر به قطر از طریق تونل بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس،  با انتشار خبر سفر آقای رئیسی به قطر، یکی از موضوعاتی که مورد توجه بوشهری‌ها و مردم کشورمان قرار گرفت، اتصال بندر دیر استان بوشهر به قطر از طریق تونل بود.

خبری که معاون وزیر راه و شهرسازی آن را اعلام کرد و گفته از سوی وزارت راه و شهرسازی چهار توافقنامه در این سفر مدنظر است. در یک مورد آن ساخت تونل زیر دریا بین ایران و قطر است که یک پروژه بی‌نظیر به شمار می‌رود و از بندر دیر بوشهر تا قطر خواهد بود.

در ابتدا تونل زیردریایی حد فاصل قطر تا بوشهر به طول ۱۶۰ کیلومتر توسط دولت قطر به یک شرکت ترکیه‌ای سپرده و مدت قرارداد ۱۶ ماه بود اما سال گذشته وزیر حمل و نقل قطر این طرح را روی میز وزارت راه ایران گذاشت و خواسته است مهندسان و کارشناسان ایرانی درباره این تونل زیردریایی نظر دهند.

در آن زمان این موضوع از جانب قطری‌ها تکذیب شد، اما هم اکنون قطری‌ها این موضوع را از طرف ایرانی خود می‌خواهد.

گفتنی است در نمونه مشابه ساخت تونل زیردریایی مانش با طول ۵۲ کیلومتر که با همکاری فرانسه و انگلستان ساخته شد، حدود ۲۰ سال طول کشید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top