تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/12/08 - 11:12
کد خبر: 425545

قیمت مصوب برنج خارجی چقدر است؟

قیمت مصوب برنج خارجی چقدر است؟

مدیر کل غله وخدمات بازرگانی استان تهران گفت: برای ایام پایانی سال ۳ هزار تن برنج تایلندی و ۴ هزار تن برنج هندی توزیع می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، عباس ارشدی مدیر کل غله وخدمات بازرگانی استان تهران در حاشیه جلسه پرسش و پاسخ تلفنی با مردم اظهار داشت: شرکت بازرگانی دولتی ایران به طور مستقیم درباره مسائل و مشکلات مربوط به تامین کالاهای اساسی برنج، شکر، روغن، کیفیت آرد و نان با مردم و واحد های صنفی و تولیدی به طور مستقیم از طریق سامانه "سامد" گفتگو و به مسائل آنها رسیدگی می‌کند.

وی افزود: شرکت بازرگانی دولتی ایران وظیفه تامین و تولید کالاهای اساسی را برعهده دارد و بر اساس اعلام ستاد تنظیم بازار سهمیه ها را توزیع می کند؛ در این مقطع زمانی نیز برای استان  تهران ۳ هزار تن برنج تایلندی و ۴ هزار تن برنج هندی در نظر گرفته شده است که علاوه بر این رقم بالغ بر هزار تن برنج هندی و پاکستانی در میادین میوه و تره بار توزیع می‌شود.

ارشدی گفت : مهم ترین خواسته  مردم برای تامین کالاهای اساسی مورد نیاز خود در بخش برنج است که در ماه های گذشته افزایش قیمت قابل ملاحظه ای داشته است اما باید توجه داشت که کمبودی وجود ندارد.

مدیر کل غله وخدمات بازرگانی استان تهران در اراتباط با وضعیت تامین کالاهای اساسی مورد نیاز شب عید گفت: قیمت مصرف کننده برنج تایلندی ۱۲۵۰۰، تومان، برنج هندی ۲۴ هزار تومان  و برنج پاکستانی ۲۵ هزار تومان تعین شده است که امیدواریم در کنترل قیمت ها در بازار برنج موثر باشد.

وی تصریح کرد: برای تامین مصارف شکر خانوار استان تهران به اندازه ۲۵۰۰ تن سهمیه در نظر گرفته شده که هم اینک نیز در حال توزیع است؛ قیمت این محصول به صورت بسته بندی شده حدود ۱۵۰۰۰ تومان است و برای بخش صنف و صنعت هم با توجه به نزدیکی به ایام پایانی سال به قیمت ۱۲۵۳۵ تومان به صورت فله توزیع می‌شود.

ارشدی گفت:واحد های صنف و صنعت برای دریافت شکر مورد نیاز می‌توانند به وزارت جهاد کشاورزی استان‌ها و شهرهای خود مراجعه کنند و این محصول را با قیمت مصوب یاد شده دریافت کنند.

وی تصریح کرد: ۲۵۰ تن هم شکر برای زنبورداران استان تهران در نظر گرفته شده است که آنها نیز می توانند این محصول را با قیمت مصوب  خریداری کنند.

ارشدی گفت:روغن خام مورد نیاز کارخانه های تولید روغن نباتی تامین شده و این صنایع کمبود برای تولید و عرضه محصولات در ایام پایانی سال  مواجه نخواهند بود و  روغن نباتی بدون تغییر قیمت در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.

وی اظهار داشت: از لحاظ موجودی کالاهای اساسی مورد نیاز استان تهران در وضعیت مطوبی قرار داریم و نگرانی بابت تامین مصارف خانوار در ایام پایانی سال وجود ندارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از انتشار پیام رهبر معظم انقلاب خطاب به دانشجویان تا آغاز ثبت نام آزمون دکتری
مطالبه ملی بازنگری هسته‌ای به محضر رهبر انقلاب ارا‌ئه می‌شود
تکذیب ادعای سنتکام درباره مین‌روبی در تنگه هرمز توسط سخنگوی سپاه
زنگ باران در کشور به صدا درآمد
هرمز رکورد قیمت گاز اروپا را جابه‌جا کرد
تعرفه گاز ۲ درصد از مشترکان به نرخ صادراتی رسید
شریعتی تصمیم جدید دولت درباره قیمت انرژی را خلاف قانون دانست
قطار صادراتی ایران به چین رفت
فیلم | ما نسلی هستیم که آمریکا را از منطقه اخراج می‌کنیم
فیلم | روایت کامل نامه‌ای پر مهر که پاسخ گرفت
فیلم | انتقادات یک دانشجو خطاب به وزیر علوم درباره پرونده‌های انضباطی
فیلم | مزیدی: خروج از ان پی تی و بازنگری در دکترین هسته‌ای می‌تواند برگ برنده ما باشد
مراسم عهد دانشجویی با رهبر انقلاب در مقابل سردر دانشگاه تهران برگزار شد
عارف دستور تشکیل کارگروه تدوین قوانین فضای دیجیتال را صادر کرد
عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی، ارتباط با واسطه‌ها را ادامه می‌دهیم
حجت‌الاسلام رحمانی معاون جدید عتبات عالیات شد
وام ازدواج دانشجویی ۱۰ برابر شد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به جوانان و نوجوانان جان‌فدای ایران
تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌ عهدیم
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
مهارت‌آموزی یا رزومه‌سازی؟
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top