تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/12/09 - 20:00
کد خبر: 425753

معاون اول رییس جمهور: دانشگاه موثر در حل معضلات کشور

معاون اول رییس جمهور: دانشگاه موثر در حل معضلات کشور

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه امروز نقش آفرینی دانشگاه‌ها در حل مسائل کشور نسبت به ظرفیت‌شان اندک است، بر ضرورت مشارکت هرچه بیشتر دانشگاه‌ها و مراکز علمی در حل مشکلات کشور تاکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمد مخبر پیش از حضور در جلسه هیأت امنای دانشگاه صنعتی شریف، محل جدید دانشکده مهندسی هوافضای این دانشگاه را در طبقات منفی دو تا سه ساختمان ۱۱ طبقه شهید ستاری مورد بهره برداری قرار داد و از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد.

معاون اول رییس جمهور همچنین در جلسه هیأت امنای دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه این دانشگاه می‌تواند دانشگاهی پیشران در حل معضلات کشور باشد، گفت: دولت و دانشگاه‌ها باید کانونی برای تبادل اطلاعات ایجاد کنند که در آن معضلات کشور توسط دولت شناسایی و معرفی شود و این معضلات از طریق دانشگاه‌ها با ارائه راهکارهای موثر مرتفع شود.

مخبر نقش دانشگاه را در حل مسائل کشور پراهمیت ارزیابی و تصریح کرد: جامعه نسبت به دانشگاه نگاهی مثبت دارد و دانشگاه صنعتی شریف هم می‌تواند به لحاظ تکنیکی و با کمک به پیشرفت تکنولوژی نقشی موثر در حل مشکلات کشور ایفا کند.

وی افزود: هیات امنا و هیات رئیسه دانشگاه‌ها باید تیمی را تشکیل دهند تا این تیم زمینه و بستر انتقال دغدغه‌ها و مشکلات از دستگاه‌های اجرایی به دانشگاه‌ها و نقش آفرینی موثر دانشگاه‌ها در حل مسائل موجود را فراهم کند.

مخبر با بیان اینکه امروز نقش آفرینی دانشگاه‌ها در حل مسائل کشور نسبت به ظرفیت‌شان اندک است، بر ضرورت مشارکت هرچه بیشتر دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور در حل مسائل پیش رو تاکید کرد.

وی به محدودیت بودجه دانشگاه‌ها نیز اشاره و خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها باید درآمدزایی داشته باشند؛ درآمد پایدار با بنگاه‌داری دانشگاه امکانپذیر نیست بلکه از طریق ارائه خدمات ارزش‌آفرین ایجاد می‌شود.

معاون اول رییس جمهور گفت: دانشگاه صنعتی شریف ظرفیت اداره شدن توسط فارغ التحصیلان خود را دارد؛ ما در سطح بین الملل شاهد وقف فارغ التحصیلان به دانشگاه‌ها هستیم و دانشگاه صنعتی شریف نیز می‌تواند با حمایت فارغ التحصیلان خود جریانی اینچنینی در دانشگاه‌های کشور ایجاد کند.

وی افزود: برای تامین بودجه و درآمدزایی می‌توان از حمایت شرکت‌های‌دانش بنیان نیز برخوردار شد، این شرکت‌ها می‌توانند طبق یک توافق با دانشگاه درصدی از درآمد خود را برای بهره برداری دانشگاه اختصاص دهند.

مخبر در بخش پایانی سخنان خود بر لزوم حل مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی تاکید کرد و از اهتمام ویژه دولت برای حل مشکل خوابگاه‌ها و نیز معضلات مسکن استادان جوان و حمایت از آنها خبر داد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top