تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/12/11 - 13:47
کد خبر: 425873

وزیر خارجه روسیه: هدف مسکو خلع سلاح اوکراین است

وزیر خارجه روسیه: هدف مسکو خلع سلاح اوکراین است

وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: هدف اصلی و اساسی از عملیات نظامی روسیه در اوکراین، خلع سلاح این کشور است. آمریکا و غرب تلاش می‌کنند ما را منزوی سازند؛ این درحالی است که مسکو دوستان زیادی دارد و منزوی نمی‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه امروز چهارشنبه در سخنانی تصریح کرد که کشورش اجازه نمی‌دهد در اوکراین سلاح‌های تهاجمی وجود داشته باشد. ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سلاح هسته‌ای در اختیار داشته باشد. طبیعتاً این تسلیحات، امنیت ملی روسیه را با مخاطره مواجه می‌سازد.

 وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: هدف اصلی و اساسی از عملیات نظامی روسیه در اوکراین، خلع سلاح این کشور است. آمریکا و غرب تلاش می‌کنند ما را منزوی سازند؛ این درحالی است که مسکو دوستان زیادی دارد و منزوی نمی‌شود.

لاوروف در ادامه یادآور شد: ما آماده آغاز دور دوم گفتگوها با طرف اوکراینی هستیم. با این حال، اوکراینی‌ها با با تحریک ایالات متحده آمریکا، برای حضور در مذاکرات تعلل می‌کنند. کریمه جزئی از خاک روسیه است و نمی‌توان پیرامون آن مذاکره‌ای انجام داد. این ملت اوکراین است که انتخاب می‌کند چه کسی بر قدرت حاکم باشد.

وی با اشاره به تحریم‌های آمریکا و غرب علیه روسیه، گفت: پیش بینی می‌کردیم که توسط آمریکا و غرب تحت تحریم قرار بگیریم اما فکر نمی‌کردیم که این تحریم‌ها، حوزه‌های دیگر نظیر حوزه ورزش را نیز شامل شود.

لاوروف افزود: بایدن پیشتر گفته بود که جایگزین تحریم‌های ضد روسی، جنگ جهانی سوم است. وزیر خارجه روسیه تلویحاً آمریکا و کشورهای غربی را تهدید کرد که در صورت هرگونه مداخله نظامی در بحران اوکراین، جنگ جهانی سوم آغاز خواهد شد و این جنگ، هسته‌ای و ویران کننده خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت دختر شهیدنصیرزاده از واکنش پدرش به احترام زارع به پرچم ایران
هواشناسی تهران هشدار زرد افزایش وزش باد صادر کرد
دستور وزیر نیرو برای استفاده مدیران آب و برق از خودروهای برقی
برنز نماینده بوکس ایران قطعی شد
امیریان به فینال دوی ۸۰۰ متر رسید
پزشکیان: آمریکا محو، نابودی و ساقط کردن ایران را در خواب خواهد دید
تغییر زمان بازی گل گهر و استقلال خوزستان
باید از جام جهانی برای جام ملتها درس بگیریم
توجیه شکست تیم ملی فوتبال ایران مقابل ازبکستان از زبان یک مدافع
برگزاری آئین روز ملی پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه محقق اردبیلی
حضور بیش از ۸۵ درصد دانشجویان کارشناسی در هفته اول مهر
شیوا مقانلو دبیر علمی نوزدهمین جایزه ادبی جلال آل‌احمد شد
جولین مور جایزه نماد طلایی زوریخ را دریافت کرد
حجت‌الاسلام قمی: زنجیره جنایت باید با خونخواهی رهبر شهید قطع شود
نشست مهم چارچوب هماهنگی عراق درباره ایران
خسروپناه: باید الگوی حکمرانی دفاعی شهید موسوی تهیه و تدوین شود
ریحانه کریمی: مدالم تقدیم به آقا امام رضا(ع)/ خدا را شکر شرمنده نشدم
چای استخوان زنان را قوی‌تر می‌کند
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
جشنواره ملی سرباز ایرانی +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top