تاریخ انتشار: شنبه 1400/12/21 - 18:12
کد خبر: 426851

قدرت خرید کارگران افزایش یافت

قدرت خرید کارگران افزایش یافت

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس گفت: افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران در سال آینده باعث افزایش قدرت خرید این قشر زحمتکش می‌شود

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، احسان ارکانی، با اشاره به مصوبه شورای عالی کار برای افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران در سال آینده اظهار کرد: افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران در سال آینده باعث افزایش قدرت خرید این قشر زحمتکش می‌شود.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی افزود: من از وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به دلیل افزایش قابل توجه حقوق کارگران در سال آینده تقدیر و تشکر می‌کنم چراکه با توجه به تورم موجود در جامعه این افزایش حقوق می‌تواند فشارهای ناشی از افزایش قیمت کالاها را بر کارگران کاهش دهد.

ارکانی خاطرنشان کرد: اگرچه تصمیم شورای عالی کار برای افزایش حقوق کارگران در سال آینده محدودیت‌هایی را به کارفرمایان تحمیل می‌کند اما با توجه به تورم موجود در جامعه اتخاذ این تصمیم برای افزایش قدرت خرید کارگران لازم بود.

وی تصریح کرد: اینکه گفته می‌شود افزایش حقوق کارگران هزینه تمام شده تولید کالا را افزایش می‌دهد و موجب گرانی در بازار می‌شود حرف درستی نیست، چرا که قیمت کالا متاثر از پارامترهای مختلفی از جمله قیمت مواد اولیه، قیمت انرژی، عوارض گمرکی و دیگر عوارض و مالیات‌ها است لذا افزایش حقوق کارگران تاثیر چندانی در افزایش قیمت تمام شده تولید کالا ندارد.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کسانی که این بحث را مطرح می‌کنند تعهد بدهند که قیمت کالا در سال آینده از میزان مشخصی بالاتر نمی‌رود، تا کارگران هم از افزایش حقوقشان صرف نظر کنند.

شورای عالی کار در مصوبه خود حداقل حقوق کارگران برای سال آینده را با افزایشی ۵۷ درصدی ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان تعیین کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایستگاه نهایی بنزین به کجا ختم خواهد شد؟
ثبت‌نام در سامانه سماح و پرداخت حق بیمه برای زائران اربعین الزامی است
مدودف: نیازی به بسیج نیرو در روسیه نیست
روایت عراقچی از گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه اوکراین
آلمان به‌دنبال میزبانی جام جهانی
رایزنی تلفنی عراقچی و کالاس
توان بالای موشکی ایران؛ چالش جدی ارتش آمریکا
حمله موشکی یمن به یک کشتی نفتی عربستان
کاخ سفید: جلسات ترامپ با زلنسکی و نتانیاهو سازنده بود
آمریکا و تلاش‌ها برای تسلط بر تنگه هرمز: گزینه‌ها و موانع
واکنش صداوسیما به اظهارات دبیر شورای نظارت
رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و اوکراین
عارف: به ۲ سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم
«عراق»؛ همراهی ۵۸۸ صفحه‌ای برای زائران عتبات عالیات
سبک سفر کنید؛ مهم‌ترین توصیه به زائران اربعین ۱۴۰۵
کتابخوانی؛ عادتی که از خانواده شکل می‌گیرد، نه از مدرسه
خشک شدن فرش پس از شستشوی حرفه‌ای چقدر طول می‌کشد؟
چرا تحلیل طلا برای معامله‌گران بازارهای مالی اهمیت دارد؟
نکاتی برای شستشوی انواع مختلف فرش
استانداردهای کلیدی انتخاب تعمیرکار و مراکز معتبر برای تعمیر درایو (اینورتر صنعتی)
نحوه انجام پروپوزال + چجوری یک پروپوزال بنویسیم «فوری و تخصصی»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top