تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/12/22 - 20:26
کد خبر: 427011

رئیس جمهور: ماهواره نور از جلوه‌های اقتدار ملی است

رئیس جمهور: ماهواره نور از جلوه‌های اقتدار ملی است

رئیس جمهور با اشاره به پرتاب موفق ماهواره نور، اقدام دانشمندان کشورمان در دستیابی به فناوری پیشرفته حضور در فضا را بسیار ارزشمند و افتخارآفرین دانست و گفت: دستیابی به این فناوری از جمله جلوه‌های اقتدار ملی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز (یکشنبه) در جلسه هیات دولت با اشاره به ایام پایان سال و آغاز مسافرت‌های نوروزی تاکید کرد: دستگاه‌های مربوط به ویژه وزارت راه و شهرسازی و میراث فرهنگی و گردشگری بر قیمت بلیت وسایل نقلیه هوایی، ریلی و جاده‌ای و نیز قیمت‌گذاری در اقامتگاه‌ها، نظارت دقیق داشته باشند تا در حق مردم اجحاف نشود.

رئیس جمهور با اشاره به پرتاب موفق ماهواره نور، اقدام دانشمندان کشورمان در دستیابی به فناوری پیشرفته حضور در فضا را بسیار ارزشمند و افتخارآفرین دانست و اظهار داشت: دستیابی به این فناوری از جمله جلوه‌های اقتدار ملی است که با همت نیروهای مسلح بویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مجموعه وزارت ارتباطات بدست آمده است و باید با قوت بیشتر ادامه پیدا کند.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت توجه ویژه به خانواده شهیدان و ایثارگران، گفت: فرهنگ شهید و شهادت، آثار ماندگاری در تعالی فرهنگی جامعه دارد و نباید از ترویج روحیه ایثار و گذشت غفلت شود ضمن آنکه همه مسئولان و مدیران، اخلاص و مجاهدت شهیدان والا مقام را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.

رئیسی در ادامه تاکید کرد: خدمتگزاری به خانواده شهیدان و ایثارگران از افتخارات دولت مردمی است و باید به نحوی عمل شود که خانواده شهدا و ایثارگران مشکل نداشته باشند.

رئیس جمهور همچنین تلاش برای حضور فعال در بازار کشورهای همسایه و منطقه را مورد تاکید قرار داد و گفت: در ماه‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه آغاز شده و لازم است با توجه به شرایط موجود برنامه‌ریزی جامعی برای حضور فعالتر و گسترده‌تر رقم بخورد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top