تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/01/07 - 10:18
کد خبر: 428005

بیشترین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ویژه مدارس است

بیشترین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ویژه مدارس است

بر اساس گزارش‌های وزارت بهداشت، مدارس جزو مکان‌هایی بود که بیشترین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را داشتند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، رضوان حکیم زاده با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری افزود: دانش آموزان تقریباً از نیمه آبان به شکل غیر منظم حضور در مدارس را تجربه کردند. در همه مدارس زمان‌هایی برای حضور دانش آموزان داشتیم فقط مدل حضور آنها متفاوت بود.

حکیم زاده گفت: حضوری شدن کامل کلاس‌ها بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا اتخاذ شده است. مقرر شد شیوه نامه جدیدی ابلاغ شود، ولی به این شکل نیست که ما تجربه‌ای در گذشته نداشته باشیم، ما دستورالعمل‌های متعددی را با همکاری وزارت بهداشت تنظیم کردیم بنابراین باید آخرین تصمیمات را متناسب با شرایط جدید و فصلی اعمال و برای مدارس ارسال کنیم.

وی تصریح کرد: بر اساس گزارش‌های وزارت بهداشت، مدارس جزو مکان‌هایی بود که بیشترین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را داشتند.

حکیم زاده گفت: امیدواریم با تجربه‌های گذشته که به دست آوردیم، آمادگی خانواده‌ها و همکاری همه دستگاه‌ها بتوانیم شرایط حضور ایمن دانش آموزان را در کلاس فراهم کنیم و از این زمان باقیمانده تا پایان سال تحصیلی برای جبران بخشی از افت تحصیلی استفاده کنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش افزود: مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا برای همه دستگاه‌ها لازم الاجرا می‌باشد و در وزارت آموزش و پرورش همه مدارس اعم از دولتی و غیر دولتی مشمول این مصوب خواهند شد.

حکیم زاده گفت: یکی از وظایف مرکز ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایت وزارت آموزش و پرورش پیگیری اجرای مصوبات است و همه مدارس و دستگاه‌هایی که تحت نظر وزارت آموزش و پرورش هستند توسط این مرکز نظارت می‌شود همچنین در معاونت آموزش ابتدایی و متوسطه از طریق مدیران مدارس پیگیری خواهیم کرد و مشکلی نخواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: با نظارتی که از سطح منطقه، مدرسه و استان شروع می‌شود همه مدارس از روز ۱۴ فروردین آموزش‌های حضوری را برگزار می‌کنند و احیاناً اگر مدرسه این مصوبه را رعایت نکرد امکان پیگیری وجود دارد.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: پژوهش‌های متفاوتی درباره تأثیرات تعطیلی آموزش حضوری و پیگیری آموزش از طریق فضای مجازی در رشد عاطفی اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی دانش آموزان انجام شد و تقریباً نتیجه همه پژوهش‌ها این بود که تعطیلی آموزش حضوری نه تنها موجب افت یادگیری به خصوص در دوره ابتدایی شد بلکه به جنبه‌های عاطفی و تربیتی هم بسیار آسیب وارد کرد.

وی ادامه داد: در کنار افت یادگیری، سازمان بهداشت جهانی هم تاکید داشت که آسیب‌های روحی و روانی که دانش آموزان تجربه کردند کمتر از آسیب‌ها در عرصه‌های دیگر نبود و رشد اجتماعی بچه‌ها در این زمینه نگران کننده است و امیدواریم با فرصت حضور در مدرسه اندکی جبران شود.

حکیم زاده گفت: در دو سال گذشته آموزش‌های متنوع و متعددی را به دانش آموزان ارائه کردیم و دانش آموزان همراه با مابقی افراد جامعه از جمله والدین خود در معرض دریافت این آموزش‌ها از طریق رسانه، مدرسه و شبکه شاد بودند و در دوره‌هایی که مدارس باز شد میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توسط دانش آموزان در حد خیلی بالایی بود و فکر می‌کنم با توجه به آموزش‌هایی که دانش آموزان دریافت کردند نسبت به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی مشکلی نخواهیم داشت.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: امیدواریم با همکاری خانواده‌ها، نظارت مدیران مدارس و تلاش و همت معلمان بخشی از افت تحصیلی نگران کننده نسل آینده را جبران کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top