تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/01/16 - 19:34
کد خبر: 428748

برگزاری بازی دوستانه تیم ملی با آمریکا منتفی شد!

برگزاری بازی دوستانه تیم ملی با آمریکا منتفی شد!

مدیر تیم ملی فوتبال ایران گفت: برنامه ریزی کرده ایم تا در اردوی خردادماه تیم ملی، چهار بازی در کشور قطر انجام بدهیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حمید استیلی مدیر تیم ملی فوتبال ایران درباره آخرین وضعیت برنامه‌های آماده سازی تیم ملی فوتبال ایران پیش از حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر گفت: اردوی مهم ما خردادماه و به مدت دو هتفه خواهد بود. با آقای اسکوچیچ برنامه ریزی کرده‌ایم تا چهار بازی دوستانه در کشور قطر انجام بدهیم. خوشبختانه کشور قطر همکاری‌های خوبی با ما دارد.

استیلی ادامه داد: میرشاد ماجدی (سرپرست فدراسیون فوتبال) خودش به زبان انگلیسی مسلط است و با آقای اینفانتینو رئیس فیفا و فدراسیون قطر به خوبی ارتباط برقرار کرد.

مدیر تیم ملی فوتبال همچنین به مذاکره با سایر کشورها برای انجام بازی دوستانه در حاشیه مراسم قرعه کشی جام جهانی اشاره کرد و افزود: پیش از قرعه کشی با مدیر ورزشی تیم ملی آمریکا برای انجام دیدار تدارکاتی صحبت کردیم ولی وقتی با آمریکا همگروه شدیم، این مسابقه دوستانه میسر نشد.

استیلی تصریح کرد: با کشورهای دیگر هم صحبت‌های خوبی انجام دادیم ولی با کشورهای اروپایی در ماه ژوئن نمی‌توانیم بازی داشته باشیم چون خودشان درگیر مسابقه هستند.

تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر که از آبان ماه آغاز می‌شود، با تیم‌های انگلیس، آمریکا و برنده پلی آف اروپا (اوکراین-اسکاتلند و ولز) همگروه است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top